Petitchef

Pui cu iaurt

Felul principal
6 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
500 g piept de pui ,

100 g iaurt,

o lingura bulion,

5 catei de usturoi,

o lingurita rozmarin,


ulei,

sare,

piper.

Preparare

  • Pieptul de pui se spala si se taie bucatele mici. Usturoiul se curata si se piseaza. Amestecam iaurtul cu bulionul, usturoiul si rozmarinul.
  • Condimentam puiul cu sare si piper si se amesteca cu sosul de iaurt. Se da la rece pentru 30 minute.
  • Se incinge uliul intr-o cratita si se adauga puiul, impreuna cu marinata de iaurt. Se lasa pe foc pentru 30 minute, pana se patrunde bine puiul.
  • Dupa ce stingem focul, acrim cu zeama de la o lamaie. Se serveste fierbinte cu garnitura de orez sau cartofi.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Tzatziki, sosul grecesc cu castravete si iaurt




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Pui marinat in iaurt
Pui marinat in iaurt
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Pui in sos dijonez si iaurt
Pui in sos dijonez si iaurt
2 porții
35 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pui la cuptor cu sos de iaurt
Pui la cuptor cu sos de iaurt
2 porții
50 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Pui cu ghimbir si lemongrass
Pui cu ghimbir si lemongrass
2 porții
1h23m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pui tandoori Petitchef
Pui tandoori Petitchef
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minuteDe ce iaurt de casa?De ce iaurt de casa?Invioreaza-te cu un Iaurt Parfait!Invioreaza-te cu un Iaurt Parfait!Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: