Petitchef

Piept de pui la gratar , sau tigae, nu ai nevoie de ulei!!

Felul principal
2 porții
20 min
17 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se amesteca sosul de soia, sucul de lamâie, mustarul si usturoiul tocat marunt.
  • Untezi cu acest amestec pieptul de pui , si il lasi sa se marineze o ora la frigider.
  • Pregatesti un gratar/tigaie. Se acopera cu folie de staniol.Pune pieptul deasupra staniolului lasandu-le pe fiecare parte cate 7 minute.

Rețete inrudite

YouTube

Ulei picant



Întrebări:




Comentarii:

Chris, 30/10/2020

Staniol in tigae? Rad si curcile!!!!

(0) (0) Abuz
mihai, 28/02/2020

Mi-a placut termenul "untezi"! o fi ceva specific din tehnica/arta culinara!
si nu inteleg ce rost are staniolul care, se stie este toxic in bucatarie.

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Retete cu…piept de pui Retete cu…piept de pui

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează