Petitchef

Piept de pui la gratar , sau tigae, nu ai nevoie de ulei!!

Felul principal
2 porții
20 min
17 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se amesteca sosul de soia, sucul de lamâie, mustarul si usturoiul tocat marunt.
  • Untezi cu acest amestec pieptul de pui , si il lasi sa se marineze o ora la frigider.
  • Pregatesti un gratar/tigaie. Se acopera cu folie de staniol.Pune pieptul deasupra staniolului lasandu-le pe fiecare parte cate 7 minute.

Rețete inrudite

YouTube

Întrebări:




Comentarii:

Chris, 30/10/2020

Staniol in tigae? Rad si curcile!!!!

(0) (0) Abuz
mihai, 28/02/2020

Mi-a placut termenul "untezi"! o fi ceva specific din tehnica/arta culinara!
si nu inteleg ce rost are staniolul care, se stie este toxic in bucatarie.

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Piept de pui la gratar cu dovlecei
Piept de pui la gratar cu dovlecei
2 porții
45 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Cele mai bune 10 legume preparate la gratar

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei