Acasă - Petitchef
Rețete
Felul principal
Retete cu lamaie
Rețete cu lămâie și piept de pui
Piept de pui la gratar , sau tigae, nu ai nevoie de ulei!!
Piept de pui la gratar , sau tigae, nu ai nevoie de ulei!!
Preparare
Se amesteca sosul de soia, sucul de lamâie, mustarul si usturoiul tocat marunt.
Untezi cu acest amestec pieptul de pui , si il lasi sa se marineze o ora la frigider.
Pregatesti un gratar/tigaie. Se acopera cu folie de staniol.Pune pieptul deasupra staniolului lasandu-le pe fiecare parte cate 7 minute.
Întrebări:
Adresează o intrebare autorului
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Staniol in tigae? Rad si curcile!!!!
Mi-a placut termenul "untezi"! o fi ceva specific din tehnica/arta culinara!
si nu inteleg ce rost are staniolul care, se stie este toxic in bucatarie.