Petitchef

Pui glazurat cu miere (honey glazed chicken)

Felul principal
4 porții
30 min
16 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
4 aripi de pui

4 ciocanele (pulpe superioare)

2 linguri miere

3 linguri sos de soia

2 catei de usturoi, rasi fin 2 cm de ghimbir proaspat, ras

1/4 lingurita chilli

2 linguri amidon de porumb (sau o lingura faina)

ceapa verde, pentru ornatulei pentru prajit (deep fry)

Preparare

  • Amesteca bine intr-un castron mierea, sosul de soia, usturoiul, ghimbirul, chilli, amidonul.
  • Marineaza bucatile de pui in amestec pentru o ora. (Tine la frigider si din cand in cand intoarce carnea in marinata).
  • Intr-o tigaie mare incalzeste uleiul. Scurge carnea si prajeste-o la foc mediu pana e facuta bine (cam 8- 10 minute pentru ciocanele si 6 minute pentru aripi). Ai grija sa nu se arda.
  • Serveste imediat cu putina ceapa verde presarata, cu muraturi si garnitura de orez sau cartofi.
C Cooking with my soul





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Pui la cuptor si legume glazurate cu miere
Pui la cuptor si legume glazurate cu miere
4 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pui glazurat cu miere
Pui glazurat cu miere
4 porții
1h20m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pui tandoori Petitchef
Pui tandoori Petitchef
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Pui cu salsa de soia si miere
Pui cu salsa de soia si miere
2 porții
2h22m
Foarte ușor
2.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minuteCat de multa miere putem manca in fiecare zi?Cat de multa miere putem manca in fiecare zi?Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: