Petitchef

Pui in aluat cu ierburi de Provence

Felul principal
6 porții
20 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Aluat:

Preparare

  • Spalam bine puiul si se condimenteaza cu sare si piper. Amestecam iaurtul cu usturoiul pisat, ghimbir ras, ierburile de Provence si bulionul.
  • Cu acest amestec ungem bine puiul si il dam la rece min. 30 minute. Intre timp pregatim aluatul. Amestecam faina cu sarea, uleiul, ierburile si apa.
  • Framantam bine aluatul si il intindem bine cat sa ne ajunga sa imbracam puiul.
  • Intr-o tava unsa cu ulei, aranjam aluatul, punem puiul in mijloc si il impaturim.
  • Se da la cuptor pentru 40- 50 minute.
  • Se unge cu un ou batut bine cu putin lapte si se da la cuptor pentru alte 30-40 minute.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui in crusta de mustar si ierburi de provence
Pui in crusta de mustar si ierburi de provence
6 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong
Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui prăjit in stil coreean, super crocant!
Pui prăjit in stil coreean, super crocant!
2 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui curry în lapte de cocos
Pui curry în lapte de cocos
3 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pui cu salsa de soia si miere
Pui cu salsa de soia si miere
2 porții
2 h 22 m
Foarte ușor
2.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci Retete cu carne de pui gata in 30 minute Retete cu carne de pui gata in 30 minute

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează