-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Felul principal
-
Retete pui
-
Retete ghimbir cu pui
-
Pui in aluat cu ierburi de provence
Pui in aluat cu ierburi de Provence
Preparare
-
Spalam bine puiul si se condimenteaza cu sare si piper. Amestecam iaurtul cu usturoiul pisat, ghimbir ras, ierburile de Provence si bulionul.
-
Cu acest amestec ungem bine puiul si il dam la rece min. 30 minute. Intre timp pregatim aluatul. Amestecam faina cu sarea, uleiul, ierburile si apa.
-
Framantam bine aluatul si il intindem bine cat sa ne ajunga sa imbracam puiul.
-
Intr-o tava unsa cu ulei, aranjam aluatul, punem puiul in mijloc si il impaturim.
-
Se da la cuptor pentru 40- 50 minute.
-
Se unge cu un ou batut bine cu putin lapte si se da la cuptor pentru alte 30-40 minute.
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete