Petitchef

Pui in aluat cu ierburi de provence

Felul principal
6 porții
20 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Aluat:

Preparare

  • Spalam bine puiul si se condimenteaza cu sare si piper. Amestecam iaurtul cu usturoiul pisat, ghimbir ras, ierburile de Provence si bulionul.
  • Cu acest amestec ungem bine puiul si il dam la rece min. 30 minute. Intre timp pregatim aluatul. Amestecam faina cu sarea, uleiul, ierburile si apa.
  • Framantam bine aluatul si il intindem bine cat sa ne ajunga sa imbracam puiul.
  • Intr-o tava unsa cu ulei, aranjam aluatul, punem puiul in mijloc si il impaturim.
  • Se da la cuptor pentru 40- 50 minute.
  • Se unge cu un ou batut bine cu putin lapte si se da la cuptor pentru alte 30-40 minute.

Rețete inrudite

YouTube

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui in crusta de mustar si ierburi de Provence
Pui in crusta de mustar si ierburi de Provence
6 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Pui tandoori Petitchef
Pui tandoori Petitchef
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui intreg in aluat
Pui intreg in aluat
6 porții
2 h 40 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Pui glazurat cu miere (honey glazed chicken)
Pui glazurat cu miere (honey glazed chicken)
4 porții
46 min
Foarte ușor
Rețetă Pui gong bao
Pui gong bao
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci Retete cu…piept de pui Retete cu…piept de pui

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: