Petitchef

Friptura de miel cu ceapa si usturoi verde

Felul principal
6 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
Pulpa miel

ceapa verde

usturoi verde

sare

piper

boia

patrunjel verde

ulei

Preparare

  • Pulpa de miel se taie in bucati potrivite tinand cont ca dupa coacere scade aproape la jumtate. Ceapa si usturoiul se taie oblic de vreo 2 cm iar patrunjelul se toaca.
  • Carnea se pune in tava cu doua linguri de ulei peste care se presara sare piper si putina boia apoi adaugam 1/2 din cantitatea de verdeturi si 1/2 cana cu apa.
    Introducem tava la cuptor si din cind in cind stropim friptura cu sosul din tava.
  • Cind a facut putina crusta deasupra intoarcem bucatile de carne pe partea cealalta si adaugam verdeturile ramase si lasam sa se coaca.
  • Friptura se serveste cu spanac sau cu piure de cartofi si salata verde.

Poze

Friptura de miel cu ceapa si usturoi verde, poza 1Friptura de miel cu ceapa si usturoi verde, poza 2Friptura de miel cu ceapa si usturoi verde, poza 3



Comentarii:

29/04/2014

Am pregatit azi si sint incintata .Multumesc pt reteta.

(0) (0) Abuz
22/04/2014

Bun

(0) (0) Abuz
18/04/2014

Foarte gustos.

(0) (0) Abuz
05/06/2013

Hmmm....foarte buuunnn!

(0) (0) Abuz
04/05/2013

Foarte gustoasa si usor de preparat, incercati-o ca nu aveti ce pierde !

(0) (0) Abuz
01/12/2012

Foarte buna.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Friptura de miel cu cartofi
Friptura de miel cu cartofi
8 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Friptura de miel la cuptor
Friptura de miel la cuptor
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Friptura de miel la cuptor - reteta casei
Friptura de miel la cuptor - reteta casei
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pulpa de miel in sare cu rozmarin
Pulpa de miel in sare cu rozmarin
4 porții
2h30m
Ușor
4 / 5
Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2h10m
Ușor
3.5 / 5
Rețetă Tajine cu miel si prune uscate
Tajine cu miel si prune uscate
4 porții
2h30m
Ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Foaie verde de trifoi, ia mananca usturoi!Foaie verde de trifoi, ia mananca usturoi!Friptura de miel de PasteFriptura de miel de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: