Petitchef

Friptura de miel cu ceapa si usturoi verde

Felul principal
6 porții
20 min
30 min
Foarte ușor
  • Friptura de miel cu ceapa si usturoi verde
  • Friptura de miel cu ceapa si usturoi verde, poza 2
  • Friptura de miel cu ceapa si usturoi verde, poza 3
  • (4.32/5 - 28 voturi)
  • 6
  • 3
Friptura de miel cu ceapa si usturoi verde
 

Ingrediente

Numarul de porții: 6
Pulpa miel

ceapa verde

usturoi verde

sare

piper

boia

patrunjel verde

ulei

Preparare

  • Pulpa de miel se taie in bucati potrivite tinand cont ca dupa coacere scade aproape la jumtate. Ceapa si usturoiul se taie oblic de vreo 2 cm iar patrunjelul se toaca.
  • Carnea se pune in tava cu doua linguri de ulei peste care se presara sare piper si putina boia apoi adaugam 1/2 din cantitatea de verdeturi si 1/2 cana cu apa.
    Introducem tava la cuptor si din cind in cind stropim friptura cu sosul din tava.
  • Cind a facut putina crusta deasupra intoarcem bucatile de carne pe partea cealalta si adaugam verdeturile ramase si lasam sa se coaca.
  • Friptura se serveste cu spanac sau cu piure de cartofi si salata verde.


Comentarii:

29/04/2014

Am pregatit azi si sint incintata .Multumesc pt reteta.

(0) (0) Abuz
22/04/2014

Bun

(0) (0) Abuz
18/04/2014

Foarte gustos.

(0) (0) Abuz
05/06/2013

Hmmm....foarte buuunnn!

(0) (0) Abuz
04/05/2013

Foarte gustoasa si usor de preparat, incercati-o ca nu aveti ce pierde !

(0) (0) Abuz
01/12/2012

Foarte buna.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Cartofii - fel de mancare sau garnitura?Cartofii - fel de mancare sau garnitura?Am plecat la colindat, la piftii de degustat...Am plecat la colindat, la piftii de degustat...Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: