Petitchef

Rasol de porc cu varza

Felul principal
6 porții
30 min
1 h 25 m
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Carnea se spala si se curata de aschiile de os, iar soricul se cresteaza cam din 2 in 2 cm. Feliile de carne se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se aseaza intr-un vas yena, se presara cu cimbru din belsug, se adauga ulei cat sa acopere fundul vasului, foile de dafin, vinul si 100 ml apa. Se da la cuptorul preincalzit si se lasa o ora la foc mic. Dupa o jumatate de ora carnea se intoarce pe partea cealalta si se mai completeaza cu putin vin daca este cazul.
  • Cat timp carnea sfaraie la cuptor ne ocupam si de varza. Ceapa maruntita si varza taiata fidea se calesc in putin ulei timp de 10 minute, apoi se sareaza si pipereaza dupa gust, se adauga cimbru si 200 ml apa si se lasa sa fiarba la foc mic aproximativ 25 minute.
  • Se scoate carnea pe o farfurie, iar varza se muta in vasul yena si se amesteca usor cu sosul ramas. Carnea se aseaza deasupra, se adauga rosiile taiate felii si se da la cuptor pentru inca o jumatate de ora.

Poze

Rasol de porc cu varza, poza 1
Rasol de porc cu varza, poza 2
Rasol de porc cu varza, poza 3

Întrebări:



Video sugerat

YouTube


Comentarii:

10/09/2013

Ced ca e tare bun acuma fac ssi eu

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rasol de stiuca
Rasol de stiuca
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Rasol alb de manzat cu cartofi noi in vas roman
Rasol alb de manzat cu cartofi noi in vas roman
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Coleslaw - salata de varza si morcov
Coleslaw - salata de varza si morcov
4 porții
30 min
Foarte ușor
3.3 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti! Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: