Petitchef

Rasol de porc cu varza

Felul principal
6 porții
30 min
1 h 25 m
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Carnea se spala si se curata de aschiile de os, iar soricul se cresteaza cam din 2 in 2 cm. Feliile de carne se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se aseaza intr-un vas yena, se presara cu cimbru din belsug, se adauga ulei cat sa acopere fundul vasului, foile de dafin, vinul si 100 ml apa. Se da la cuptorul preincalzit si se lasa o ora la foc mic. Dupa o jumatate de ora carnea se intoarce pe partea cealalta si se mai completeaza cu putin vin daca este cazul.
  • Cat timp carnea sfaraie la cuptor ne ocupam si de varza. Ceapa maruntita si varza taiata fidea se calesc in putin ulei timp de 10 minute, apoi se sareaza si pipereaza dupa gust, se adauga cimbru si 200 ml apa si se lasa sa fiarba la foc mic aproximativ 25 minute.
  • Se scoate carnea pe o farfurie, iar varza se muta in vasul yena si se amesteca usor cu sosul ramas. Carnea se aseaza deasupra, se adauga rosiile taiate felii si se da la cuptor pentru inca o jumatate de ora.


Poze

Rasol de porc cu varza
Rasol de porc cu varza - poza 2
Rasol de porc cu varza - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

Elena, 21/04/2023

Foarte gustoasă!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
10/09/2013

Ced ca e tare bun acuma fac ssi eu

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Sandwich cu pui marinat, salata de varza, rosii, busuioc
Sandwich cu pui marinat, salata de varza, rosii, busuioc
1 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu varză roșie și nucă
Paste cu varză roșie și nucă
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sandwich bagel, curcan, salata de varza si ou
Sandwich bagel, curcan, salata de varza si ou
1 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti! Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti! Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează