Petitchef

Tochitura din organe de porc

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
rinichi

ficat

inima

pulpa de porc

sare,vegeta,piper,cimbru, boia dulce si iute

4-5  linguri suc de rosii

4-5  catei de usturoi


o jumatate cana cu vin rosu ,sec

o jumatate cana cu supa

Preparare

  • Organe si pulpa de porc folosim cate vrem si de care avem preferinta. Dupa ce am spalat si am lasat sa se scurga bine organele si carnea de porc, le vom toca in cuburi mici.
  • Intr-o tigaie cu cateva linguri ulei punem ceapa tocata marunt apoi carnea si organele. Saram si piperam dupa gust. Lasam la prajit amestecand din cand in cand.
  • Cand s-au inmuiat putin, punem o jumatate de cana cu supa, sau apa calda, usturoiul pisat, punem capacul si lasam la fiert.
  • Spre sfarsit adaugam vinul,sucul de rosii, boia dulce si iute, cimbru.



Comentarii:

03/05/2014

Excelenta tochiura, am pregatit-o , f buna! multumesc!

(0) (0) Abuz
01/07/2013

Ii place f mult sotului meu

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Tochitura cu carne de porc
Tochitura cu carne de porc
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Tochitura din organe de porc
Tochitura din organe de porc
6 porții
40 min
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Tochitura de porc (reteta video)
Tochitura de porc (reteta video)
3 porții
35 min
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
6 porții
2 ore
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1h15m
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: