Petitchef

Rulada din muschi de vita cu sos de legume

Felul principal
4 porții
30 min
1 oră
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se intinde muschiul de vita. Daca este cazul se bate un pic. Se sareaza si se pipereaza pe ambele parti.Se aseaza un rand de cascaval taiat felii peste muschi.
  • Apoi un rand de jambon de porc .Peste jambon se pun 2 oua fierte taiate bucatele , se sareaza apoi se ruleaza carnea lasand in centru umplutura.Se baga intr-o plasa alimentara sau daca nu aveti , legati cu ata alimentara sau normala.
  • Legumele se taie nu foarte marunt si se pun intr-o tava.Se presara sare peste legume apoi se aseaza muschiul de vita umplut. Se toarna uleiul, vinul si un pahar cu apa. Deasupra se preasara patrunjel tocat si se baga la cuptor la 180 grade timp de o ora jumatate. La jumatatea timpului se intoarce rulada iar cu 10 min inainte de a o scoate se mai intoarce odata .
  • Aici cand se scoate din cuptor.Se lasa sa se raceasca un pic , apoi se separa carnea de legume. Legumele se toaca cu blenderul apoi se strecoara .
    Muschiul se taie felii subtiri . Cu cat e mai rece cu atat se taie mai bine.Cand se serveste se pune un pic de sos in farfurie iar peste sos se aseaza feliile de rulada .


Poze

Rulada din muschi de vita cu sos de legume
Rulada din muschi de vita cu sos de legume - poza 2
Rulada din muschi de vita cu sos de legume - poza 3
Rulada din muschi de vita cu sos de legume - poza 4
Rulada din muschi de vita cu sos de legume - poza 5
Rulada din muschi de vita cu sos de legume - poza 6
Rulada din muschi de vita cu sos de legume - poza 7
Rulada din muschi de vita cu sos de legume - poza 8
Rulada din muschi de vita cu sos de legume - poza 9
Rulada din muschi de vita cu sos de legume - poza 10
Rulada din muschi de vita cu sos de legume - poza 11
Rulada din muschi de vita cu sos de legume - poza 12

Întrebări:




Comentarii:

05/10/2016

BUN..BUN RAU DE BUN...EU AM PUS IN UMPLUTURA SI ARDEI IUTE...UAUUUUUUUUUU...MAI ALES DACA IL MANINCI FIERBINTE...IMEDIAT DUPA CE L-AI SCOS DE LA CUPTOR...SI CU PIINE COAPTA....

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
05/10/2016

F. buna

(0) (0) Abuz
05/04/2013

Se putea si mai bine

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulada portugheza cu portocale
Rulada portugheza cu portocale
12 porții
30 min
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Ruladă cu fructul pasiunii si nucă de cocos
Ruladă cu fructul pasiunii si nucă de cocos
6 porții
42 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tajine cu vită și legume
Tajine cu vită și legume
5 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Salată tagliatelle din legume și sos de arahide
Salată tagliatelle din legume și sos de arahide
4 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
4 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Vita stroganoff - simplu si rapid
Vita stroganoff - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Rulada cu carne Rulada cu carne Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează