Petitchef

Rulouri din carne de porc cu ciuperci si legume

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se bat feliile de carne, se sareaza si se pipereaza pe partea interioara. Intre timp se pregateste continutul: se taie marunt ciupercutele si coditele, se taie ardeiul gras si se rade cascavalul, se toaca patrunjelul, se adauga condimente dupa gust, se adauga putin ulei de masline pentru a omogeniza compozitia.
  • Se adauga compozitia pe feliile de carne si se ruleaza.
  • A avut mai multe ciupercute si mi-a mai ramas compozitie asa ca am umplut si cateva ciupercute.
  • Se introduce tava in cuptorul incalzit in prealabil si se lasa pana se rumeneste carnea si scobitorile ies cu usurinta.
  • Pot fi consumate fara garnitura. Se recomanda impreuna cu un vin alb, demisec.


Poze

Rulouri din carne de porc cu ciuperci si legume
Rulouri din carne de porc cu ciuperci si legume - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

06/02/2014

Iam am sa incerc

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
19/04/2014

Bunisima

(0) (0) Abuz
20/05/2013

D

(0) (0) Abuz
31/12/2012

Excelent

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri cu carne uscata si branza de capra
Rulouri cu carne uscata si branza de capra
8 porții
15 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Rulouri de primăvară cu creveți și ciuperci
Rulouri de primăvară cu creveți și ciuperci
8 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri de vinete la air fryer
Rulouri de vinete la air fryer
2 porții
18 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri de primavara cu somon afumat si mar
Rulouri de primavara cu somon afumat si mar
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri de dovlecel cu șunca și brânză (la cuptor)
Rulouri de dovlecel cu șunca și brânză (la cuptor)
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează