Petitchef

Cordon blue

Felul principal
4 porții
10 min
15 min
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Snitelele batute si asezonate se intind pe batatorul de carne sau pe o farfurie. Peste carne se aseaza feliile de sunca presata, deasupra se pun ardeii taiati julienne, cascavalul, patrunjelul si gogosarii murati.

    Se ruleaza, capetele se prind cu scobitori apoi se continua operatiunea si cu celalalte snitele, apoi se dau prin faina de 2 ori.

    Intr-un vas suficient de mare sa intre rulourile (nu ca al meu, dar merge si asa) se bat 2 oua cu sare, piper, 4 linguri de lapte si 2 linguri de faina.

    Intr-o tigaie incapatoare se pune ulei pana la jumatate si se lasa la incins, cand acesta este foarte incins, rulourile se dau prin oul batut si se pun la prajit la foc foarte iute, se intorc pe toate partile astfel incat sa se formeze crusta, dupaceea se da focul mic si se prajesc in continuare panca ce devin aurii.


    Se scot pe o farfurie cu hartie absorbanta care sa absoarbe excesul de ulei si se servesc calde.

    Pofta buna!
    Pt reteta cu fotografii pas cu pas va astept pe blog!

Poze

Cordon blue, poza 1
Cordon blue, poza 2

Întrebări:





Rețete inrudite

Rețetă Cordon bleu de porc
Cordon bleu de porc
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Cordon bleu clasic
Cordon bleu clasic
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Cordon bleu din piept de pui
Cordon bleu din piept de pui
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Fougasse
Fougasse
8 porții
2 h 20 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Friptura Orloff
Friptura Orloff
7 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5


Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.