Petitchef

Rulouri din piept de pui

Felul principal
8 porții
20 min
5 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 8
1 piept de pui mare dezosat

o ceapa mica

un ardei gras rosu

6-7 ciuperci mari

patrunjel verde

2 lingurite delikat

o lingurita condimente (maghiran,piper,

busuioc,oregano,cimbrisor)

50 ml vin alb

ulei

scobitori de bambus

cateva fasii de bacon afumat


PORTOFELE CU SURPRIZE :

un piept mare de pui, dezosat

cca 150 g de fulgi de ovaz

100 g cascaval

100 g muschiulet afumat

un ardei gras rosu(sau kapia)

sare

piper

scobitori de bambus

ulei pentru prajit

2 oua

Preparare

  • Tăiați benzile de san O F 1 cm înălțime și grosime , care se extind ușor pane cu un ciocan de lemn și se condimentează cu un vârf de cuțit de condimente și Vegeta .
    Se taie ceapa , ciuperci facilități de curățare , se toacamic ardei gras verde , tăiat în cuburi și se prăjește într- o lingurita de ulei , apoi se condimentează cu Vegeta condimente si se presara cupatrunjel tocat.
  • Taie bătut și condimentată carne , a pus o lingura de ciuperci umplutura , rola ușor și înveliți fiecare rola o felie de bacon afumat , apoi ia-o cu o scobitoare.
  • Etapa 3 - RULOURI DIN PIEPT DE PUI
    Rulourile se prajesc bine in ulei,iar cand sunt rumenite pe toata suprafata se toarna pe ele vinul alb,se acopera cu nu capac,se mai lasa pe foc inca 5 minute,apoi se scot pe hartie absorbanta pentru a elimina surplusul de grasime.
    Se servesc calde cu pireu de cartofi si o salata de sezon.
  • Etapa 4 - RULOURI DIN PIEPT DE PUI
    PORTOFELE CU SURPRIZE :
    Se taie pieptul de pui în bucăți groase cu un cuțit spre interior , astfel încât să nu gauri ca buzunare.
    Se taie branza si muschi de vita in bucati subtiri , portofolii dimensiunea , se prăjesc în ulei piper și curăța pielea și bucăți din cascaval pe masei musculare.
  • Pune unul pe altul , piper brânză musculare musculare brânză - prajita , apoi cu grijă introduse în buzunare și piesele piept portofoliul de la margini cu o scobitoare.
    Bateti ouale cu un praf de sare, pune portofele și fulgi de ovăz și maro ambele părți în ulei fierbinte.
  • Etapa 6 - RULOURI DIN PIEPT DE PUI
    Se scot pe servetele absorbante pentru a elimina surplusul de grasime.
    Se scot scobitorile.
  • Se servesc calde alaturi de ciuperci sotate,cu o salata de sezon.

Poze

RULOURI DIN PIEPT DE PUI, poza 1RULOURI DIN PIEPT DE PUI, poza 2RULOURI DIN PIEPT DE PUI, poza 3





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri din piept de pui cu ciuperci
Rulouri din piept de pui cu ciuperci
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Rulouri din ardei copti si piept de pui
Rulouri din ardei copti si piept de pui
4 porții
30 min
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
3.9 / 5
Rețetă Rulouri cu carne uscata si branza de capra
Rulouri cu carne uscata si branza de capra
8 porții
15 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Nuggets de pui cu mazare si morcov
Nuggets de pui cu mazare si morcov
5 porții
12 min
Foarte ușor
1 / 5

Rețete

Articole conexe

Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaRetete cu…piept de puiRetete cu…piept de puiRetete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minute

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: