Petitchef

Tocana de mistret

Felul principal
6 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
1,5 kg carne de mistret.


3 cepe rosii.

3 catei de usturoi.

1 pahar mare de vin alb demisec.

50 g unt.

faina .

sare, piper proaspat macinat, foi de dafin, coriandru, menta verde.

Preparare

  • Carnea taiata in bucati se pune intr-o cratita mare cu jumatate din cantitarea de unt, pana cand se rumeneste.
  • Cu restul de unt se calesc cepele si morcovii taiati felii si se pun peste carnea din cratita.
  • Se pune o lingura buna de faina in vin, se toarna peste carne, se amesteca si se stinge cu 2 pahare mari de apa.
  • Se adauga usturoiul sfaramat, sare, piper si se da la cuptor la foc potrivit, cam o ora.



Comentarii:

15/01/2013

Voi lasa un com dupa ce am so gatesc:))))

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1h15m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Buddha bowl cu somon
Buddha bowl cu somon
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Gradina de Paste (humus si legume mici)
Gradina de Paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Tocana de mistret cu mamaliguta
Tocana de mistret cu mamaliguta
8 porții
3h45m
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Tocana de mistret cu mamaliguta
Tocana de mistret cu mamaliguta
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tocana de porc cu legume si taitei lati
Tocana de porc cu legume si taitei lati
4 porții
1h30m
Ușor
4.4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: