Petitchef

Tocana de mistret

Felul principal
6 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Carnea taiata in bucati se pune intr-o cratita mare cu jumatate din cantitarea de unt, pana cand se rumeneste.
  • Cu restul de unt se calesc cepele si morcovii taiati felii si se pun peste carnea din cratita.
  • Se pune o lingura buna de faina in vin, se toarna peste carne, se amesteca si se stinge cu 2 pahare mari de apa.
  • Se adauga usturoiul sfaramat, sare, piper si se da la cuptor la foc potrivit, cam o ora.

Întrebări:




Comentarii:

15/01/2013

Voi lasa un com dupa ce am so gatesc:))))

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Linte spaniola
Linte spaniola
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Gratin de orez cu rosii
Gratin de orez cu rosii
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chow mein
Chow mein
4 porții
1h30m
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Tocana de mistret cu mamaliguta
Tocana de mistret cu mamaliguta
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tocana de mistret cu mamaliguta
Tocana de mistret cu mamaliguta
8 porții
3h45m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Tocana de porc cu legume si taitei lati
Tocana de porc cu legume si taitei lati
4 porții
1h30m
Ușor
4.4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.