Sarmale in dovleac
Ingrediente
8
Preparare
Preparare4 ore
Gătire1 oră
- Se caleste ceapa, se adauga carnea , orezul, bulionul , patrunjelul si piperul ,se impacheteaza cate o lingura de compozitie in cate o foaie de varza, se aseaza straturi de sarmale intr-un dovleac, intercalate de felii de bacon.Se pune dovleacul intr-o tava termorezistenta si se da la cuptor.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
4.67/5, 186 voturi 20 comentarii
T
Theodora
Tii
Interesanta. Idee nu am gatit niciodata sarmale in dovleac
anonymous
Ce idee...geniala...
anonymous
Excelenta reteta
anonymous
Arata belea! Azi voi face pentru prima oara aceasta reteta. Abia astept sa mananc. :D
anonymous
Excelenta reteta
anonymous
Super!
anonymous
Sunt si extrem de gustoase. Merg amestecate, in varza, frunze de vita, de tei si stevie. Savoarea este deosebita.
anonymous
Am facut asemenea sarmale si pot spune ca sunt EXCELENTE!
acctor_n2013
Cu siguranta ca sant fff bune voi incerca
anonymous
Oreteta cu adevarat inedita; banuiesc ca sunt si f gustoase



Punctează această reţetă