Sarmale in dovleac

Felul principal
Ușor
5 ore

Ingrediente

8

Preparare

Preparare4 ore
Gătire1 oră
  • Se caleste ceapa, se adauga carnea , orezul, bulionul , patrunjelul si piperul ,se impacheteaza cate o lingura de compozitie in cate o foaie de varza, se aseaza straturi de sarmale intr-un dovleac, intercalate de felii de bacon.Se pune dovleacul intr-o tava termorezistenta si se da la cuptor.

Punctează această reţetă

SShari

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:
4.67/5, 186 voturi 20 comentarii
  • pagina 1 / 2

Theodora

Tii




Interesanta. Idee nu am gatit niciodata sarmale in dovleac

abuz

anonymous

Ce idee...geniala...

abuz

anonymous

Excelenta reteta

abuz

anonymous

Arata belea! Azi voi face pentru prima oara aceasta reteta. Abia astept sa mananc. :D

abuz

anonymous

Excelenta reteta

abuz

anonymous

Super!

abuz

anonymous

Sunt si extrem de gustoase. Merg amestecate, in varza, frunze de vita, de tei si stevie. Savoarea este deosebita.

abuz

anonymous

Am facut asemenea sarmale si pot spune ca sunt EXCELENTE!

abuz
acctor_n2013

acctor_n2013

Cu siguranta ca sant fff bune voi incerca

abuz

anonymous

Oreteta cu adevarat inedita; banuiesc ca sunt si f gustoase

abuz
  • pagina 1 / 2