Petitchef

Sea bass cu piure de broccoli si sos de ardei copti

Felul principal
6 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se incinge uleiul si untul in tigaie. Pestele se condimenteaza cu sare si piper. Se prajeste pe ambele parti, pana se rumeneste frumos, aproximativ 4 minute pe fiecare parte sau pana se patrunde
  • Se da in clocot apa si se sareaza ca pentru paste fainoase
    Se taie broccoli buchete mai mici, se adauga si prazul tocat si se fierbe 8 minute. Se scurge. Se adauga untul si se transforma totul in piure cu un blender manual. Se condimenteaza cu sate si piepr, se adauga zeama si coaja de lamaie. Se serveste cald ca pat pentru peste.
  • Se curata si toaca ardeii copti.
    Se incinge uleiul intr-o tigaie, se adauga ceapa si se prajeste pana devine sticloasa. se adauga vinul si se fierbe 1 minut. Se adauga supa de pui si ardeii copti si se mai lasa pe foc 5 minute. Se lasa la racit pentru cateva minute si se transforma totul in piure. Se condimenteaza cu sare si piper, putina zeama de lamaie si se transfera totul intr-o sosiera pentru a-l reincalzi putin.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează