Petitchef

Shaorma

Felul principal
4 porții
40 min
1 h 30 m
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Sotul a curatat cartofii, i-a taiat pai, si i-a lasat in apa rece, sa iasa amidonul si se pare ca asa, nu sunt atat de periculosi. Ideal ar fi sa stea minim 2 ore in apa. A taiat apoi puiul fasii, l-a condimentat cu piper, boia dulce si usturoi granulat, si l-a lasat la rece aprox 1,30 h.
  • Pregatit varza, taiat castravetii betigase, pregatit sosul.Dupa o ora si ceva, prajit cartofii, rumenit bucatile de pui intr-o tigaie cu linguri de ulei.
  • Cand toate erau gata, incalzit pe rand lipiile, cate 1 minut, intr-o tigaie mare, si apucat de asamblat. uns lipia cu un strat generos de sos alb, asezat o mana de cartofi, cateva bucatele de carne, varza, rosii, castraveti, pus ketchup, rulat lipia, si pus la capat folie de aluminiu, ca sa nu curga sosul afara.
    Si aranjat si o shaorma micuta la farfurie, din ce a mai ramas. Si o sectiune de facut pofta.


Poze

Shaorma, poza 1
Shaorma, poza 2
Shaorma, poza 3
Shaorma, poza 4
Shaorma, poza 5
Shaorma, poza 6
Shaorma, poza 7

Întrebări:




Comentarii:

03/12/2013

Waw!Nu mai merg la fast food niciodata!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Shaorma
Shaorma
2 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Shaorma
Shaorma
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Shaorma cu foi de clatite
Shaorma cu foi de clatite
8 porții
50 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Coleslaw - salata de varza si morcov
Coleslaw - salata de varza si morcov
4 porții
30 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Chiftelute IKEA cu sos
Chiftelute IKEA cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei