Fiecare felie se acopera cu folie de plastic si se bate pe ambele parti pana devine subtirica. Folia nu lasa carnea sa se rupa.
Se condimenteaza cu sare si piper si le dam prin faina.
Pe o farfurie asezam pesmetul, pe o alta parmezanul ras amestecat cu cimbru tocat.
Ouale se bat cu putina sare intr-o farfurie adanca. Se ia prima felie de carne data prin faina si scufunda in oul batut, apoi se trece prin parmezan si prin pesmet pe ambele parti.
Se prajesc in ulei incins pana se rumenesc (aproximativ 3 minute pe fiecare parte). Se scot pe servetele de hartie sa se absoarba grasimea.
Pofta buna! Pt reteta cu fotografii pas cu pas, va astept pe blog!
TOTUL ESTE MINUNAT DE GUSTOS IAR EU UNEORI PUN IN PESMET UN PIC DE BOIA DULCE SI LA PRAJIT SNITEL SAU PESTE DAT NUMAI PRIN FAINA CU BOIA DULCE , AU O CULOARE FOARTE APETISANTA , DE GUST NU MAI VORBIM CAT ESTE DE BUN . SI MAI VREAU SA SLABESC....! NUMAI ACUM. POFTA BUNA.!1
Comentarii (15):
Foarte bune
AAA+++-----Super
Fb
Foarte buna
TOTUL ESTE MINUNAT DE GUSTOS IAR EU UNEORI PUN IN PESMET UN PIC DE BOIA DULCE SI LA PRAJIT SNITEL SAU PESTE DAT NUMAI PRIN FAINA CU BOIA DULCE , AU O CULOARE FOARTE APETISANTA , DE GUST NU MAI VORBIM CAT ESTE DE BUN . SI MAI VREAU SA SLABESC....! NUMAI ACUM. POFTA BUNA.!1
Ça la mama acasa super bun!,,
Excellent !!!
Superb!!!!
Am , sunt minunate
Superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr