Petitchef

Aperitiv cu branza brie la cuptor

Aperitiv
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se amesteca toate ingredientele intr-un vas mic rezistent la foc si se pune la cuptor la 200C pana cand branza se topeste complet.
  • Se serveste cald cu biscuiti sarati, crackers, sau bagheta si un vin bun rosu, de preferat.
  • Foarte apetisant, garantat va va face si mai multa pofta de mancare, in cazul in care ar fi nevoie de asa ceva inainte de masa.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

APERITIV CU BRANZA BRIE LA CUPTOR, poza 1
APERITIV CU BRANZA BRIE LA CUPTOR, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

26/01/2012

Ok

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Aperitiv cu ficatei de pui si oua (mini drob)
Aperitiv cu ficatei de pui si oua (mini drob)
4 porții
2 ore
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Aperitiv cu friptura rece si pasta de carne
Aperitiv cu friptura rece si pasta de carne
4 porții
3 h 10 m
Ușor
3 / 5
Rețetă Aperitiv cu crema de branza si somon
Aperitiv cu crema de branza si somon
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Aperitiv cu carne uscata
Aperitiv cu carne uscata
8 porții
1 h 8 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Aperitiv samosas cu mere si scortisoara
Aperitiv samosas cu mere si scortisoara
6 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: