Petitchef

Aperitiv cu branza brie la cuptor

Aperitiv
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
200 g. branza brie

50 g. rosii uscate ambalate in ulei

1 catel de usturoi (pisat)

1 crenguta cimbru proaspat

piper proaspat macinat

Preparare

  • Se amesteca toate ingredientele intr-un vas mic rezistent la foc si se pune la cuptor la 200C pana cand branza se topeste complet.
  • Se serveste cald cu biscuiti sarati, crackers, sau bagheta si un vin bun rosu, de preferat.
  • Foarte apetisant, garantat va va face si mai multa pofta de mancare, in cazul in care ar fi nevoie de asa ceva inainte de masa.

Poze

APERITIV CU BRANZA BRIE LA CUPTOR, poza 1APERITIV CU BRANZA BRIE LA CUPTOR, poza 2

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Frittata la cuptor


Comentarii:

26/01/2012

Ok

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Aperitiv cu carne uscata
Aperitiv cu carne uscata
8 porții
1h8m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Aperitiv samosas cu mere si scortisoara
Aperitiv samosas cu mere si scortisoara
6 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Frittata la cuptor
Frittata la cuptor
8 porții
35 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Aperitiv cu crema de branza si somon
Aperitiv cu crema de branza si somon
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Mascarpone – o branza atipicaMascarpone – o branza atipica„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branzaTofu – Branza de Asia!Tofu – Branza de Asia!Branza cu mucegai sau Branza AlbastraBranza cu mucegai sau Branza Albastra

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: