Petitchef

Snitele de porc cu cartofi pai (opariti)

Felul principal
4 porții
15 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Taiem carnea felii si o batem. Snitelele gata batute si condimentate cu sare si piper le punem in lapte sa se fragejeasca si punem si putin usturoi pisat peste ele. Le lasam cca. 15 min.
  • Pe urma pregatim o pastella din oua si faina, pe care o subtiem cu apa minerala sau bere sau lapte.Luam snitele le dam prin pastella facuta si le punem la prajit.
  • Ca si garnitura am facut cartofi pai.
  • A curat cartofii, i-a taiat si i-a oparit cca 2-3 minute, dupa care i-a asezat sub un jet de apa rece si pe urma la scurs si la prajit. Daca ii oparim nu abbsorb atata ulei si elimina amidonul.


Întrebări:




Comentarii:

09/10/2013

Comentariul tău:lapte si bere'''''

(0) (0) Abuz
25/08/2013

Nu am nimic cu reteta.probabil e foarte buna.dar..."pastella"..? nu mai avem cuvinte romanesti?

(0) (0) Abuz
01/08/2013

Sper sa fac cit de curind...

(0) (0) Abuz
24/02/2013

Buna.....

(0) (0) Abuz
20/11/2012

Bun

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Mini brioșe cu piure de cartofi
Mini brioșe cu piure de cartofi
9 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Boxty - clatite irlandeze din cartofi
Boxty - clatite irlandeze din cartofi
8 porții
31 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sandwich cu vafe din cartofi si raclette
Sandwich cu vafe din cartofi si raclette
2 porții
18 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Salată crocantă de castraveți și cartofi
Salată crocantă de castraveți și cartofi
2 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează