-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Felul principal
-
Retete cu lamaie
-
Rețete cu lămâie și porc
-
File de porc cu lamaie
File de porc cu lamaie
Preparare
-
Carnea se portioneaza felii mai grosute,le ungem cu mustar , apoi le asezonam pe toate partile si le punem intr-un vas yenna.
-
Ceapa si usturoiul le curatim si le taiem felii subtiri ce le presaram in vas peste carne. Adaugam felii de ardei rosu.
-
Zeama de la lamaie o amestecam cu apa si o rasturnam peste carne, adaugand si cimbrul.
-
Cuptorul este dinainte incalzit la 180 C . Introducem carnea in cuptor si o lasam sa se rumeneasca bine pe ambele parti.
-
Cu 5 minute inainte de a fi gata adaugam coaja rasa de lamaie peste carne si dam iar la cuptor.
-
Servim friptura cu cartofi , orez sau mamaliguta, alaturi de o salata.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete