Petitchef

File de porc cu lamaie

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
700 g pulpa porc

doua fire de cimbru


5-6 catei usturoi

200 ml apa


1 lingura mustar

sare

piper

boia

1/2 ardei rosu

Preparare

  • Carnea se portioneaza felii mai grosute,le ungem cu mustar , apoi le asezonam pe toate partile si le punem intr-un vas yenna.
  • Ceapa si usturoiul le curatim si le taiem felii subtiri ce le presaram in vas peste carne. Adaugam felii de ardei rosu.
  • Zeama de la lamaie o amestecam cu apa si o rasturnam peste carne, adaugand si cimbrul.
  • Cuptorul este dinainte incalzit la 180 C . Introducem carnea in cuptor si o lasam sa se rumeneasca bine pe ambele parti.
  • Cu 5 minute inainte de a fi gata adaugam coaja rasa de lamaie peste carne si dam iar la cuptor.
  • Servim friptura cu cartofi , orez sau mamaliguta, alaturi de o salata.

Poze

File de porc cu lamaie, poza 1File de porc cu lamaie, poza 2File de porc cu lamaie, poza 3





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă File de porc in foietaj
File de porc in foietaj
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă File de porc cu usturoi si ghimbir
File de porc cu usturoi si ghimbir
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Filet de porc à la wellington
Filet de porc à la wellington
8 porții
1h10m
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Gelato de lamaie-un desert revigorant
Gelato de lamaie-un desert revigorant
6 porții
3 ore
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Brownie cu lamaie
Brownie cu lamaie
8 porții
1h10m
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: