Petitchef

Sos Aioli - maioneza cu usturoi

Felul principal
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Usturoiul se piseaza cu putina sare, pana obtinem o pasta foarte fina.
  • Adaugam galbenusul, mustarul si amestecam pana se omogenizeaza.
  • Adaugam cate putin ulei, ca la celebra maioneza si amestecam in acelasi sens.
  • In asa fel evitam sa se taie maioneza, replica pe care am auzit-o de atatea ori ca am ajuns sa si cred in ea.
  • Cand terminam uleiul, adaugam zeama de lamaie si potrivim sosul de sare.
  • Se tine la rece pana in momentul servirii.

Rețete inrudite

YouTube

Maioneza fara ou



Întrebări:




Comentarii:

24/01/2014

Foarte bun acest sos

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
25/11/2012

Dublati cantitatile ca o sa mai vreti si maine :)

(0) (0) Abuz
03/03/2012

Nu stiu daca e ca cel de la kfc in cutiuta aceea dar o sa incerc

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Cum sa faci o maioneza de casa perfecta! Cum sa faci o maioneza de casa perfecta! Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează