-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Felul principal
-
Retete cu lamaie
-
Rețete sos lămâie
-
Rețete sos lămâie maioneză
-
Sos aioli - maioneza cu usturoi
Sos Aioli - maioneza cu usturoi
Preparare
-
Usturoiul se piseaza cu putina sare, pana obtinem o pasta foarte fina.
-
Adaugam galbenusul, mustarul si amestecam pana se omogenizeaza.
-
Adaugam cate putin ulei, ca la celebra maioneza si amestecam in acelasi sens.
-
In asa fel evitam sa se taie maioneza, replica pe care am auzit-o de atatea ori ca am ajuns sa si cred in ea.
-
Cand terminam uleiul, adaugam zeama de lamaie si potrivim sosul de sare.
-
Se tine la rece pana in momentul servirii.
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Foarte bun acest sos
Dublati cantitatile ca o sa mai vreti si maine :)
Nu stiu daca e ca cel de la kfc in cutiuta aceea dar o sa incerc