Petitchef

Sos cocktail făcut în casă

Odată ce-l veți face în casă nu o să mai cumpărați niciodată gata făcut ;)
Servim în special cu creveți sau fructe de mare.
Mie una îmi place atât de mult că aș putea să-l mănânc cu orice :)

Altele
5 porții
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

5

Preparare

  • Pregătim maioneza.
    Amestecăm gălbenușul cu muștarul de Dijon.
    Folosindu-ne de un mixer, adăugăm treptat ulei și zeamă de lămâie până la încorporarea completă.
  • Amestecăm maioneza cu sosul de roșii, crema de hrean, sosul Worcestershire și câteva picături de sos Tabasco dacă vă place un pic mai picant.
    Condimentăm cu sare și piper.
    Se răcește pentru minim o oră.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii From „Salsa” with love! From „Salsa” with love!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează