Petitchef

Sos de anghinare

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Anghinarele se taie in doua si se pun la fiert in apa clocotita cu sare impreuna cu lamaia taiata. Se fierb pana se inmoaie, 12-15 minute.
  • Intre timp se preincalzeste cuptorul la 180ºC. Anghinarele se scurg intr-o strecuratoare si se trec sub jet de apa rece. Se pun apoi intr-un blender impreuna cu galbenusurile, maioneza, vinul, ceapa, mustarul si sosul Worchestershire.
  • Se mixeaza si se pune amestecul intr-un bol termorezistent care se da la cuptor.
  • Se tine aproximativ 40 minute si se lasa la temperatura camerei 5 minute inainte de servire. Se serveste alaturi de preparate din carne.

Rețete inrudite

YouTube

Anghinare la cuptor


A Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase



Comentarii:

14/12/2013

Bun

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Sos ranch
Sos ranch
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Sos aioli - maioneza cu usturoi
Sos aioli - maioneza cu usturoi
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Sos cocktail făcut în casă
Sos cocktail făcut în casă
5 porții
10 min
Foarte ușor
Rețetă Sos Mousseline
Sos Mousseline
4 porții
25 min
Foarte ușor
Rețetă Sos Bolognez vegetarian pentru spaghete
Sos Bolognez vegetarian pentru spaghete
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii From „Salsa” with love! From „Salsa” with love!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei