Petitchef

Piure de cartofi cu spanac si iaurt (de la 6 luni)

Altele
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Scoatem iaurtul de frigider si-l lasam sa ajunga la temperatura camerei. Fierbem cartofii in apa cu sare 20 minute. Separat punem apa la fiert, spalam frunzele de spanac si le oparim cateva minute.
  • Scoatem cartofii din apa, ii pasam cu furculita, pasam deasupra si frunzele oparite, adaugam iaurtul si amestecam bine.
  • Servim imediat, deoarece iaurtul fiind mai rece scade temperatura mancaricii si o face tocmai buna de papat.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Piure de cartofi - simplu si rapid
Piure de cartofi - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Piure de mere la multiooker cookeo
Piure de mere la multiooker cookeo
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Aligot - piure de cartofi cu branza
Aligot - piure de cartofi cu branza
4 porții
50 min
Ușor
3.8 / 5
Rețetă Tzatziki, sosul grecesc cu castravete si iaurt
Tzatziki, sosul grecesc cu castravete si iaurt
10 porții
15 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Spanacul - cheia puterii? Spanacul - cheia puterii? „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Colectie de retete cu iaurt Colectie de retete cu iaurt

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează