Petitchef

Piure de cartofi cu spanac si iaurt (de la 6 luni)

Altele
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Scoatem iaurtul de frigider si-l lasam sa ajunga la temperatura camerei. Fierbem cartofii in apa cu sare 20 minute. Separat punem apa la fiert, spalam frunzele de spanac si le oparim cateva minute.
  • Scoatem cartofii din apa, ii pasam cu furculita, pasam deasupra si frunzele oparite, adaugam iaurtul si amestecam bine.
  • Servim imediat, deoarece iaurtul fiind mai rece scade temperatura mancaricii si o face tocmai buna de papat.

Rețete inrudite

YouTube



Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Piure de cartofi - simplu si rapid
Piure de cartofi - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Aligot - piure de cartofi cu branza
Aligot - piure de cartofi cu branza
4 porții
50 min
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Piure de cartofi
Piure de cartofi
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Piure de cartofi aromati in sos rosu
Piure de cartofi aromati in sos rosu
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Piure de cartofi cu unt si ricotta
Piure de cartofi cu unt si ricotta
4 porții
35 min
Foarte ușor
3.8 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Spanacul - cheia puterii? Spanacul - cheia puterii? Colectie de retete cu iaurt Colectie de retete cu iaurt

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: