Petitchef

Supa clara de pui

Supa de pui pentru suflet

Felul principal
1 porții
20 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

1

Preparare

  • Se pune carnea intr-o oala cu apa rece si putina sare la fiert, la foc potrivit, se spumeaza mereu. Cand nu s-a mai formeaza spuma, adaugat legumele intregi.
  • As fi putut sa adaug si alte legume, dar am vrut sa simt gustul adevarat de pui- eu am folosit pui de casa, crescut de soacra -indulcit putin de morcovi. Dupa ce se adauga legumele, se acopera oala, lasand doar putin spatiu, si se lasa sa fiarba la foc mic 2 ore. Cu cat fierbe mai mult, cu atat mai bun gustul supei la sfarsit.
  • Separat, am fiert fidea, am clatit-o cu apa rece si scurs-o. Cand supa a fost gata, am potrivit de sare, si am stins focul. Am strecurat supa, si carnita cu oasele au mers la catel, ceapa am aruncat-o si morcovii i-am pastrat pentru pus in portia cui doreste. Si am mancat rapid o portie, pentru ca muream de pofta. O portie cu multa fidea, piper si patrunjel.


Poze

Supa clara de pui
Supa clara de pui - poza 2
Supa clara de pui - poza 3
Supa clara de pui - poza 4
Supa clara de pui - poza 5

Întrebări:

O supa putin mai spartana. Totusi : in ce limba va exprimati ?! V-am mai vazut si alte postari; folositi o limba absolut bizara

Răspuns:

??? Nu stiu ce vi se pare asa bizara limba folosita de mine. Am recitit postarea, chiar sunt curioasa ce v-a determinat sa ganditi asa. Si supa de ce e spartana? Silvia




Comentarii:

n-i--, 30/10/2017

Dupa ce ca esti proasta, nu stii sa gatesti si esti analfabeta, mai ai si tupeu, raspunzand la critici cu mojicia care te caracterizeaza, in loc sa-ti ceri scuze! Esti cum au scris toti pana acum: "LA PAMANT!"

am gătit această rețetă (0) (3) Abuz
SilviaU
Răspuns SilviaU:

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Pentru ce naiba sa imi cer scuze, jigodie???? Pentru PC isi bate joc de munca mea, de ani de zile??? Accept absolut orice critici, dar rautatile niciodata. Nu stiu cum iti permiti sa ma faci "proasta", asta arata cam ce fel de om esti, De gunoaie ca tine e plin internetul, mi-e sila.

florinel, 17/03/2016

Ai dat pieptul la catel ?

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
SilviaU
Răspuns SilviaU:

Il dau cui vreau, how 'bout that?

Nicolae, 31/10/2017

Bunul simt elementar ar trebui sä te oblige sä nu stâlcesti limba românä. În textele pe care le publici si care te caracterizeaza, insulti atât bunul gust culinar cât si limba pe care nu ai fost în stare sä o respecti.
Îti bati joc de spatiul oferit de internet si te faci de râs.

(0) (2) Abuz
SilviaU
Răspuns SilviaU:

Domnule Nicolae, va asigur ca limba romana o apreciez enorm, si nu o stalcesc absolut deloc.

mihaela, 31/10/2017

Pana si la o reteta culinara se gasesc atatia care s-o tarasca in noroi... Daca sunteti atat de "experti" de ce nu va ajung cunostintele voastre? Chiar aveti nevoie de retete sa va inspirati sau doar de un loc unde sa va revarsati veninul, pardon frustrarile din viata voastra de zi cu zi? mai bine cumparati-va un sac de box si revarsati-va acolo frustrarile :P

(3) (0) Abuz
John_, 30/10/2017

Uite draga Silvia, azi nu te mai jignesc si am sa-ti comentez reteta intr-o alta maniera.
Nu-ti mai face griji cu toti care vor sa scrii corect romaneste. Asta e pentru "prosti". Tu ignorai si dai mai departe, fii perseverenta, ca doar asa vom avea rarul "privilegiu" de a citi retetele tale, zi de zi, cel putin doi ani de-aci inainte.
In ce priveste criticile culinare, sa nu tii seama de nimic: un "expert" ca tine nu poate fi contrazis de diletanti nenorociti in ale bucatariei. Tu urmeaza-ti calea de a lumina mintile noastre "proaste" in bucatarie!
Esti sublima si ti-as inchina o oda "maiestriei" tale, dar mi-e teama ca s-ar bloca internetul!
Te voi urmari in continuare cu o rara "frenezie".
In rest, totul numai de "bine"!

(0) (1) Abuz
SilviaU
Răspuns SilviaU:

Nu mai conteaza maniera pe care o abordezi acum, deja stiu ce fel de om esti, demn de tot dispretul. Un om care fara sa cunoasca intreaga situatie isi perimite sa jigneasca si sa arunce cu noroi intr-o persoana care nu ti-a gresit cu nimic. Unica mea greseala, si care mi-o asum, este ca am acceptat colaborarea cu acest site de doi lei, PC, care si-a batut joc de munca mea de ani de zile, postand retetele in alt mod decat pe spatiul meu personal. Eu am vrut sa am doar locsorul meu unde sa pun cate o reteta pe care o preparam micii mele familii, novice fiind in ale gatitului. Am inceput sa gatesc la 24 de ani si am experimentat, gresit, invatat, reusit si perfectionat in toti acesti ani. Intotdeauna am avut doar lauda celor din jur. Imi pare rau ca pasiunea mea, munca mea, a ajuns sa fie improscata. IMi pare rau ca exista asemena oameni ca tine. Am vazut si eu o gramada de lucruri in blogosfera, retete gresite, poze nereusite, niciodata nu mi-am permis sa comentez si sa lovesc virtual in acel om. SI unde naiba am zis eu ca sunt experta? Niciodata nu am pretins asta. Spre deosebire de Maria Ta. Din cauza creaturilor ca tine, lumea asta nu e un loc bun. Ironia ta este de 2 lei si imi provoci doar sila. SUnt deschisa mereu la sugestii si chiar si la critici, dar modul in care mi te-ai adresat nu este acceptabil. Sper sa citesti naibii aici si sa intelegi once and for all ca eu nu postez aici, PC face ce vrea cu retetele. Numai "bine" si tie! Cat despre limba romana, o stapanesc foarte bine, chiar esti penibil cu remarca asta.

18/03/2016

Stimata redactie Petitchef,

De multe ori am cerut pe forum sa acordati multa grija pentru retetele postate, atat dpdv a gramaticii limbii romane cat si a complexitatii culinare pe care o asteapta cititorii. Cititi va rog reteta acestei SilviaU cititi ce scriu cititorii cel putin despre "supa ei clara de pui" si poate va treziti odata si odata sa angajati un CAP LIMPEDE care sa nu publice fara a citi si analiza, orice tampenie.

Ioan V

(0) (2) Abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 17/03/2016

Daca puiul este cumparat din comert si l-ai fiert doua ore nu putea sa iasa decat o latura. Puiul din comert nu trebuie fiert mai mult de 30-45 min caci isi schimba gustul si devine gretos, dar daca e de curte poti sa-l fierbi si trei ore. Prea multi morcovi, de parca ai face supa de morcovi. Doua cepe, doi morcovi si o telina ar fi fost perfect mai ales ca telina accentueaza gustul puiului. Eu nu recomand fideaua la supa pentru ca se flescaie prea tare si chiar tinde sa se dezintegreze. Asa ca lasa lenea deoparte si fa niste taietei de casa sau macar niste galusti si atunci DA SUPA !

(1) (2) Abuz
SilviaU
Răspuns SilviaU:

Baba drecu'! A naibii chelea tine, ai?

17/03/2016

Vreu sa stiu cine pune retete culinare pe site castiga bani ??? ca vreu si eu sa pun niste bazagonii pe site si sa primesc bani.

(0) (0) Abuz
SilviaU
Răspuns SilviaU:

Stai linistit. Nu exista remuneratie.

17/03/2016

Oricum facut praf reteta, iesit mancare pentru caini sau laturi pentru porci. Tu dat oase catel? Nu stiut ca nu permis dat catel oase? Nici pentru animale nu stiut gatit! Facut de rusine si blamat!

(0) (3) Abuz
SilviaU
Răspuns SilviaU:

Tu prost dobitoc batut in cap esti daca nu dadut seama ca boii de la Petit Chef batut joc de reteta. Iar cateii rod oase de milenii. Nu putut tu schimbi asta. Piece of shit.


Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Supă asiatică de pui super aromată și reconfortantă
Supă asiatică de pui super aromată și reconfortantă
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Supa super cremoasa de legume la thermomix
Supa super cremoasa de legume la thermomix
6 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Supa de sfecla rosie - usoara si rapida
Supa de sfecla rosie - usoara si rapida
2 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Supa de tortellini
Supa de tortellini
3 porții
25 min
Foarte ușor
3.1 / 5

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! Retete cu carne de pui gata in 30 minute Retete cu carne de pui gata in 30 minute Ficatul de pui - alimentul contestat de nutritionisti Ficatul de pui - alimentul contestat de nutritionisti

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează