Supa clara de pasare

SUPA CLARA DE PASARE
Felul principal
8 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

8

optional:


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Supa de praz si lapte de cocos


Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
11/08/2015

Nu am mai facut supa in felul asta2

(0) (0) abuz
terezito, 11/08/2015

Este de neinteles si despre galuste ,sau ce o fi in supa aia nu se spune nimic.

(0) (0) abuz
nimeni, 11/08/2015

Groaznica, execrabila,etc. supa si limba romana.

(0) (0) abuz
11/08/2015

Porcarie e putin spus ! Mai afiseaza si asa-zisa reteta !

(0) (0) abuz
ulfulf, 11/08/2015

Astazi cine mai are plita??? si cum explica despre galusti??? explicatii despre reteta numai 50 % adica incomplet

(0) (0) abuz
11/08/2015

Autoarea retetei nu stie ca aluminiul (mai ales folia subtire) nu trebuie inclus in procesul de prajire sau fierbere pentru ca este otravitor pentru organism???
Cornel

(0) (0) abuz
11/08/2015

Trebuie neaparat sa arzi ceapa pe folie de aluminiu? Ce sunt aia "spatzi" de gaina, a mea nu a avut asa ceva?! Asta nu e porcarie, e o gainarie!

(1) (0) abuz
11/08/2015

De-a dreputul umilitor pentru biata limba romana, spati si piepti de pui si dinou, care OU doamna? Mai puneti ceapa pe folie de aluminiu si o mai si fierbeti (folia). Gata cu scrisul, treceti la cratita si ,,ciocul mic"

(0) (0) abuz
laura cioabla, 11/08/2015

Ce porcărie!

(0) (0) abuz
11/08/2015

... In general cumpar pentru supa spati de pasare si/sau cumpar piepti de pui cu piele si os.
"SPATI" de pasare"piepti" corect:spate de pasare si piept de pasare

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2



+