Petitchef

Supa de conopida

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 g conopida


1 radacina patrunjel + 1 legatura, frunze

1 telina + 2 frunze


½ gogosar rosu

1 ardei galben

15 cm, din tija unui praz

1 lingura ulei

1 lingurita chimen macinat

Sare

piper

Preparare

  • Conopida o desfacem in buchetele mici, o spalam din mai multe ape si o lasam intr-o strecuratoare, la scurs. Zarzavaturile, le curatam, le spalam si le taiem cubulete. Prazul, il taiem fideluta, iar frunzele le maruntim.
  • Intr-o oala, punem uleiul, adaugam zarzavaturile impreuna cu prazul si lasam 2-3 minute sa se inmoaie putin si sa se patrunda aromele, apoi adaugam conopida.
  • Asezonam cu sare,piper si chimen, turnam apa, cam 10cm peste zarzavaturi si lasam la fiert 30?, dupa care oprim focul, adaugam frunzele si servim supica.

Poze

Supa de conopida, poza 1Supa de conopida, poza 2Supa de conopida, poza 3




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Supa de conopida
Supa de conopida
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Supa de porumb cu conopida
Supa de porumb cu conopida
2 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa crema de conopida si ciuperci
Supa crema de conopida si ciuperci
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.1 / 5
Rețetă Supa de praz si lapte de cocos
Supa de praz si lapte de cocos
2 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!Gazpacho sau supa-salataGazpacho sau supa-salataCum sa faci supa crema!Cum sa faci supa crema!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: