Petitchef

Tagliatelle picante cu bacon, usturoi si parmesan

Picant

Felul principal
1 porții
10 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

1

Preparare

  • Curatam rosiile. Eu nu le-am mai oparit sa le curat si de coaja ci le-am scos doar miezul apoi le-am taiat cubulete.

    In putin ulei de masline (foarte putin caci bacon-ul are deja grasime) calim baconul pana devine rumen. Adaugam usturoiul peste bacon, calim putin pana aproape se rumeneste si el. Peste toate adaugam ardeiul iute si rosiile. Eu am adaugat si foarte putin suc de rosii sa ajut putin sosul sa fiarba mai bine.

    L-am lasat la fiert pentru 10-15 minute pana scade putin. Se potriveste de sare si piper.

    Cat timp sosul scade fierbem pastele in apa cu sare. Cand sunt gata, se scurg de apa si se adauga la sosul din tigaie. Le mai tinem pe foc 1-2 minute sa se combine aromele apoi adaugam frunzulitele de busuioc taiate marunt.

    Pofta buna!


Poze

Tagliatelle picante cu bacon, usturoi si parmesan
Tagliatelle picante cu bacon, usturoi si parmesan - poza 2
Tagliatelle picante cu bacon, usturoi si parmesan - poza 3

Întrebări:




Comentarii (11):

17/10/2014

Si parmesanul unde-i?

(0) (0) Abuz
17/10/2014

Atentie la usturoiul rumenit! in rest... reteta de gospodina si nu de bucatar.

(0) (0) Abuz
23/08/2013

Bun...

(0) (0) Abuz
02/03/2013

Sunteti varza , adica nici macar... nu-i mai lasati sa posteze toate r........e de retete inventate !

(0) (0) Abuz
02/07/2012

O imitatie de amatriciana merge si fara busuioc.

(0) (0) Abuz
28/06/2012

Ușor de preparat si presupun foarte gustos

(0) (0) Abuz
28/06/2012

Ba da destept/desteapta esti tu!.. fiecare gateste pe gustul lui sau nu ai inteles pana acum? Cred ca ai si un doctorat in scos pilita rosiilor si rumenitul perfect al baconului. ESTI PRAF! acum tre` sa gateasca toata lumea ce si cum ti-o placea tie!

(0) (0) Abuz
28/06/2012

Eu nu stiu de unde ati invatat sa gatiti...pielita rosiilor se scoate INTOTDEAUNA cand ele se prepara la foc..baconul..nu se face crispy in ulei, NICIODATA usturoiul nu se rumeneste...si nu mai am nervi sa va citesc.

(0) (0) Abuz
28/06/2012

Exclent !

(0) (0) Abuz
28/06/2012

Eu ador pastele de orice fel

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Foaie verde de trifoi, ia mananca usturoi! Foaie verde de trifoi, ia mananca usturoi! 10 solutii sa scapi de mirosul neplacut de ceapa si usturoi crud 10 solutii sa scapi de mirosul neplacut de ceapa si usturoi crud Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează