Petitchef

Vinete cu sos de usturoi si busuioc

Felul principal
2 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Sarat vinetele si lasat o ora asa cu sarea pe ele.
  • Intre timp ocupat de sosul de usturoi curatat usturoiul, si ras pe razatoarea mica. amestecat cu sare, ulei si apa pana s-a format o pasta mai lichida, daca intelegeti ce vreau sa spun. Ulterior adaugat busuioc si patrunjel.
  • Dupa ce scurs vinetele de apa, tavalit prin faina si prajit pe ambele parti in uleiul incins bine turnat sosul de usturoi cat au fost fierbinti.
  • Foarte buna ideea de a le manca cu paine prajita, data viitoare asa o sa mancam si noi. De data asta noi servit cu mamaliguta si porc sichuan


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Vinete tempura
Vinete tempura
6 porții
1 h 19 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Tartinade de rosii uscate si busuioc
Tartinade de rosii uscate si busuioc
4 porții
5 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Salată de căpșune, roșii, feta și busuioc
Salată de căpșune, roșii, feta și busuioc
4 porții
10 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete? Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Si noi ce mai pregatim cu...vinete? Si noi ce mai pregatim cu...vinete?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.