Petitchef

Vinete cu rosii si usturoi

Felul principal
6 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6

2 catei de usturoi

3 lg pasta de tomate

ulei de masline

1/2 lg zahar

sare si piper

patrunjel pt decor

Preparare

  • Vinetele se taie rondele ,se sareaza si se lasa putin la scurs dupa care se coc putin intr-0 tava pe ambele parti.
  • Intr-un bol se amesteca pasta de tomate cu usturoiul pisat,zaharul si 2-3 lg de ulei de masline,sare si pipER.
  • Tava se stropeste cu ulei,dupa care se asaza feliile de vanatape un singur starat ,pe fiecare se pune cate o lingurita din amestecul de pasta de tomate.
  • Se stropeste cu ulei ,sare si piper daca este cazul si se da la cuptor pentru 20 minute
    Se servesc decorate cu verdeata.

Poze

Vinete cu rosii si usturoi, poza 1
Vinete cu rosii si usturoi, poza 2
Vinete cu rosii si usturoi, poza 3
Vinete cu rosii si usturoi, poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Vinete impanate cu branza si rosii
Vinete impanate cu branza si rosii
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Vinete cu rosii si cascaval la cuptor
Vinete cu rosii si cascaval la cuptor
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Vinete cu rosii si usturoi
Vinete cu rosii si usturoi
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Rosii umplute - simplu si gustos
Rosii umplute - simplu si gustos
6 porții
1h25m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Vinete tempura
Vinete tempura
6 porții
1h19m
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Rulouri cu vinete si parmezan
Rulouri cu vinete si parmezan
4 porții
1 oră
Foarte ușor

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei