Petitchef

Inima de manzat cu ceapa

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
1/2 de inima de manzat

2 cepe

2 catei de usturoi

1 legatura patrunjel

ulei de masline

1 lingurita boia

1 lingurita chimionsare si piper

1/2 lamaie murata taiata cuburi mici

Preparare

  • Inima se spala bine si se taie in cuburi potrivite. Ceapa se curata si se taie cuburi. In uleiul de masline se pune ceapa la prajit, dupa care se adauga inima, patrunjel marunt, usturoiul zdrobit, condimentele si putina apa.
  • Se lasa la dinstuit pana se inmoaie inima. Cand s-a inmuiat pe jumatate inima se adauga lamaia murata.
    se serveste cu orez fiert.


Comentarii:

21/06/2013

Bine si atat! simpla

(0) (0) Abuz
27/04/2013

Super

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Ceapa - istorie si curiozitatiCeapa - istorie si curiozitatiCeapa vrajitoarelor – leurdaCeapa vrajitoarelor – leurda

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: