Petitchef

Muschi de vita la gratar

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Pentru saramura:

Preparare

  • Se incinge si se curata gratarul. Se sterge cu un servetel inmuiat in ulei. Carnea se scoate de la frigider cu aprox 15-20 minute inainte sa fie pusa pe gratar, nu trebuie "socata".
  • Se da cu sare si piper si se unge cu ulei. Se amesteca toate ingredientele pentru saramura intr-un vas intins.
  • Se pune carnea pe gratar, la foc mediu spre mare si se tine 4-5 minute pe fiecare parte, cu capacul de la gratar pus .
  • Se ia carnea de pe gratar si se pune in saramura. Se mai lasa cate 4 minute pe fiecare parte sa isi ia aromele si sa se redistribuie sucurile din carne.


Poze

Muschi de vita la gratar
Muschi de vita la gratar - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

15/12/2013

Excelent

(0) (0) Abuz
16/11/2011

Dupa parerea mea as fi pus muschiul in saramura inainte de frigere cu vreo 2 ore.Ca aspect al muschiului gata fript ffffffffbine!!!! 10++++++

(0) (0) Abuz
25/10/2011

I will try today i think is good food

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
4 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Vita stroganoff - simplu si rapid
Vita stroganoff - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Vită mafé - versiunea ușoară și întotdeauna gustoasă!
Vită mafé - versiunea ușoară și întotdeauna gustoasă!
4 porții
2 h 25 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tajine cu vită și legume
Tajine cu vită și legume
5 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Chiftelute de vita cu parmezan
Chiftelute de vita cu parmezan
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Lasagna vegetariană
Lasagna vegetariană
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Cele mai bune 10 legume preparate la gratar „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! De ce sa consumam carne de vita? De ce sa consumam carne de vita?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează