Petitchef

Muschi de vita la gratar

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 bucata de muschi de vita

sare si piper dupa gust

cateva linguri de ulei de masline pentru uns


Pentru saramura:

cimbru proaspat

2 catei de usturoi zdrobiti bine

1/3 cana ulei de masline

zeama si coaja rasa de la o jumatate de lamaie

sare si piper

Preparare

  • Se incinge si se curata gratarul. Se sterge cu un servetel inmuiat in ulei. Carnea se scoate de la frigider cu aprox 15-20 minute inainte sa fie pusa pe gratar, nu trebuie "socata".
  • Se da cu sare si piper si se unge cu ulei. Se amesteca toate ingredientele pentru saramura intr-un vas intins.
  • Se pune carnea pe gratar, la foc mediu spre mare si se tine 4-5 minute pe fiecare parte, cu capacul de la gratar pus .
  • Se ia carnea de pe gratar si se pune in saramura. Se mai lasa cate 4 minute pe fiecare parte sa isi ia aromele si sa se redistribuie sucurile din carne.

Poze

Muschi de vita la gratar, poza 1Muschi de vita la gratar, poza 2


Comentarii:

15/12/2013

Excelent

(0) (0) Abuz
16/11/2011

Dupa parerea mea as fi pus muschiul in saramura inainte de frigere cu vreo 2 ore.Ca aspect al muschiului gata fript ffffffffbine!!!! 10++++++

(0) (0) Abuz
25/10/2011

I will try today i think is good food

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Cele mai bune 10 legume preparate la gratarCele mai bune 10 legume preparate la gratarDe ce sa consumam carne de vita?De ce sa consumam carne de vita?5 bucati de carne care au gust mai bun la gratar5 bucati de carne care au gust mai bun la gratar

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: