Petitchef

Iepure la tuci

O reteta simpla si foarte gustoasa.
Felul principal
4 porții
15 min
1 oră
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Intr-un ceaun pus pe foc de lemn(pe pirostrii) punem iepurele taiat acoperit de apa ,dupa ce i-am luat spuma scoatem iepurele si aruncam apa.
  • Punem untura la incins, dupa care iepurele si il rumenim pana devine usor auriu, cand s-a rumenit(puteti scurge o parte din untura lasata).
  • Punem vinul si berea ,dupa care urmeaza o perioada in care mestecati incontinuu ( si bem acelasi vin rosu demisec sau bere in cantitati moderate) pana cand carnea este suficient de frageda si ramane suficient sos.
  • Servim bucatile de iepure impreuna cu sosul lasat, bem vin rosu demisec (sau bere dupa prefeinta).
  • Pofta buna .


Întrebări:




Comentarii:

31/12/2013

Super buna

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
02/05/2014

Comentariul tău:

(0) (0) Abuz
10/02/2014

Foarte bun

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Iepure la cuptor
Iepure la cuptor
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Iepure la cuptor
Iepure la cuptor
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Iepure umplut, servit cu sos
Iepure umplut, servit cu sos
6 porții
2 h 20 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Banh Bao
Banh Bao
6 porții
2 h 20 m
Dificil
3.5 / 5
Rețetă Chiftelute IKEA cu sos
Chiftelute IKEA cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chiftele cu miez de mozzarella
Chiftele cu miez de mozzarella
3 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Carnea de iepure – o delicatesa mai putin apreciata Carnea de iepure – o delicatesa mai putin apreciata

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei