Petitchef

Iepure la tuci

Felul principal
4 porții
15 min
1 oră
Ușor
O reteta simpla si foarte gustoasa.

Ingrediente

Numarul de porții: 4
un iepure(sau cate bucati doriti),

300-400 ml vin rosu,

600-700 ml bere blonda,

3 catei de usturoi,

o ligura untura de porc

sare,

piper,

Preparare

  • Intr-un ceaun pus pe foc de lemn(pe pirostrii) punem iepurele taiat acoperit de apa ,dupa ce i-am luat spuma scoatem iepurele si aruncam apa.
  • Punem untura la incins, dupa care iepurele si il rumenim pana devine usor auriu, cand s-a rumenit(puteti scurge o parte din untura lasata).
  • Punem vinul si berea ,dupa care urmeaza o perioada in care mestecati incontinuu ( si bem acelasi vin rosu demisec sau bere in cantitati moderate) pana cand carnea este suficient de frageda si ramane suficient sos.
  • Servim bucatile de iepure impreuna cu sosul lasat, bem vin rosu demisec (sau bere dupa prefeinta).
  • Pofta buna .



Comentarii:

31/12/2013

Super buna

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
02/05/2014

Comentariul tău:

(0) (0) Abuz
10/02/2014

Foarte bun

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Banh bao
Banh bao
6 porții
2h20m
Dificil
3.2 / 5
Rețetă Salata Caesar - irezistibila
Salata Caesar - irezistibila
2 porții
1h5m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Iepure umplut, servit cu sos
Iepure umplut, servit cu sos
6 porții
2h20m
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Iepure salbatic cu masline
Iepure salbatic cu masline
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Iepure la cuptor
Iepure la cuptor
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Carnea de iepure – o delicatesa mai putin apreciataCarnea de iepure – o delicatesa mai putin apreciata

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: