Petitchef

Tocana cu carne de porc si galuste din faina

Felul principal
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Intr-o cratita incinsa punem pieptul de porc la prajit, il lasam pana devine crocant apoi il scoatem pe o farfurie.
    In untura ramasa de la pieptul de porc punem boabele de chimen usor zdrobite pana prind putina culoare apoi adaugam carnea de porc pe care o rumenim bine pe toate partile, cand s-a prajit o scoatem si o punem langa pieptul afumat.
  • In cratita punem ceapa si ardeiul la perpelit apoi adaugam si morcovul, peste ele turnam bulionul continuand cu condimentele dupa care lasam sa se patrunda. Cand s-au patruns le trecem prin sita.
    Punem pasta obtinuta la foc, in ea asezam bucatile de carne si fasiile de piept afumat, adaugam si galustele fierte, amestecam si mai lasam un timp la foc sa se patrunda aromele.Servim cu multe muraturi si paine proaspata de tara.

Rețete inrudite

YouTube

A AFUMATURI



Comentarii:

19/11/2012

Ok

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tocana de miel - revista felicia
Tocana de miel - revista felicia
4 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Tocana de porc cu legume si taitei lati
Tocana de porc cu legume si taitei lati
4 porții
1 h 30 m
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Tocana de legume pentru iarna
Tocana de legume pentru iarna
8 porții
2 h 30 m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Aperitiv cu carne uscata
Aperitiv cu carne uscata
8 porții
1 h 8 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Mumii din foietaj
Mumii din foietaj
8 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.