Petitchef

Tocana secuiasca

Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 g carne de porc semigrasa

1 kg de varza acra taiata ca fideaua

2-3 linguri untdelemn


boia dulce sau pasta de ardei

marar, cimbru

o foaie de dafin

piper

ienibahar.

Preparare

  • Ceapa taiata marunt si carnea taiata in bucati potrivite se calesc 5-6 minute intr-o cratita cu untdelemn, la foc mic, adaugind apoi o 1/2 linguirta cu boia dulce sau pasta de ardei.
  • Dupa aceea se adauga varza spalata si stoarsa si 200 ml apa, lasind sa fiarba acoperite la foc mic, completind din cind in cind lichidul si amestecind mai des, ca sa nu se arda varza.
  • Se pune foaia de dafin, 1/2 lingurita cu piper si un virf de lingurita cu ienibahar, o ramura de cimbru si marar verde sau uscat. Cind toate sint fierte, mincarea nu trebuie sa aiba prea mult sos. La masa, tocana se poate servi si cu smantana.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Tocana cu carne de porc si galuste din faina
Tocana cu carne de porc si galuste din faina
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Tocana de pipote si inimi
Tocana de pipote si inimi
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tocana de porc cu legume si taitei lati
Tocana de porc cu legume si taitei lati
4 porții
1h30m
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Burger d'edmond - edmond pure burger
Burger d'edmond - edmond pure burger
1 porții
30 min
Foarte ușor
1 / 5
Rețetă Okonomiyaki - omleta japoneza
Okonomiyaki - omleta japoneza
5 porții
55 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Merluciu cu spanac in crusta
Merluciu cu spanac in crusta
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.