Petitchef

Tocanita de ciuperci cu mamaliguta

Felul principal
2 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
1 kg ciuperci (de preferabil proaspete)


200 ml smantana

200 ml apa

2 linguri faina

1 lingura boia dulce

ulei

patrunjel verde

sare, piper

Preparare

  • Se caleste ceapa in ulei la foc mic. Se curata ciupercile si se tau bucatele , inclusiv coditele. Se adauga peste ceapa si se calesc vreo 5 minute.
  • Se adauga apoi apa cat sa le acopere si se lasa sa fiarba vreo 10 min apx. Cele 2 linguri de faina se amesteca cu apa si se pun peste.
  • Se lasa sa dea in clocot, adaugam boiaua, si la sfarsit cand e aproape gata turnam smantana.Potrivim de sare si piper si adaugam patrunjelul tocat.Servim cu mamaliguta.

Poze

Tocanita de ciuperci cu mamaliguta, poza 1
Tocanita de ciuperci cu mamaliguta, poza 2
Tocanita de ciuperci cu mamaliguta, poza 3
Tocanita de ciuperci cu mamaliguta, poza 4

Întrebări:




Comentarii:

07/11/2012

Excelent de gustos imi place ff mult

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Risotto de quinoa si ciuperci
Risotto de quinoa si ciuperci
3 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Risotto super cremos cu ciuperci
Risotto super cremos cu ciuperci
2 porții
1h45m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Tocanita de ciuperci cu mamaliguta
Tocanita de ciuperci cu mamaliguta
6 porții
1h5m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tocanita cu ciuperci si carne de porc
Tocanita cu ciuperci si carne de porc
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Tocanita de ciuperci
Tocanita de ciuperci
4 porții
35 min
Foarte ușor
3.8 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.