Petitchef

Varza bavareza

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Tocam varza, baconul il taiem cubulete mici. Incingem uleiul intr-o cratita si calim bucatelele de bacon pana ce devin transparente, adaugam zaharul, lasam sa se caramelizeze apoi varza.
  • Amestecam bine, adaugam otetul, bulionul si chimenul. Punem capacul si lasam sa fiarba 20 de minute la foc mic.
  • Dupa 20 de minute ridicam capacul si mai fiebem 5 minute amestecam din cand in cand, la sfarsit potrivim de sare.Varza bavareza se serveste cu carnati la gratar si mustar.Si neaparat o bere, de preferat bruna.

Poze

Varza bavareza, poza 1
Varza bavareza, poza 2

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Bavareza cu zmeura si ciocolata alba




Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Varza calita cu carnati de casa, in vas ceramic
Varza calita cu carnati de casa,in vas ceramic
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Varza a la cluj
Varza a la cluj
4 porții
1 oră
Foarte ușor
1 / 5
Rețetă Coleslaw - salata de varza si morcov
Coleslaw - salata de varza si morcov
4 porții
30 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Varza cu bacon
Varza cu bacon
4 porții
50 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Salata japoneza de varza
Salata japoneza de varza
4 porții
4 ore
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!Muraturile de casa, ambasadorii sanatatiiMuraturile de casa, ambasadorii sanatatiiVarza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti!Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei