Varza bavareza

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Varza cu bacon


Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Tocam varza, baconul il taiem cubulete mici. Incingem uleiul intr-o cratita si calim bucatelele de bacon pana ce devin transparente, adaugam zaharul, lasam sa se caramelizeze apoi varza.
  • Amestecam bine, adaugam otetul, bulionul si chimenul. Punem capacul si lasam sa fiarba 20 de minute la foc mic.
  • Dupa 20 de minute ridicam capacul si mai fiebem 5 minute amestecam din cand in cand, la sfarsit potrivim de sare.Varza bavareza se serveste cu carnati la gratar si mustar.Si neaparat o bere, de preferat bruna.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+