se taie baconul si slanina bucatele si se aseaza pe fundul vasului peste care se aseaza ceapa si ardeiul kapia taiate cubulete dupa care se taie varza fideluta si se amesteca cu toate condimentele si se stoarce putin ca sa se inmoaie varza si se aseaza jumate din varza peste restul in vas dupa care se aseaza ciolanul pe patul de varza si se acopera complect cu restul de varza si se pune capacul si se da la cuptorul preincalzit la 180 grade pt. 4 ore dupa care se descopera si se mai lasa 20 minute sa se rumeneasca ciolanul putin!!! pofta buna
Comentarii (15):
Unde dracu' e ciolanul in reteta asta? Poate l-a mancat pisica!
Minunata, trebuie gustata
O idee minunata pentru zilele reci
Super a esit,multumesc
Arata bine, abia astept sa prepar acest fel!
Daca ai rabdare iese excelent; f.bun!!!!!!!!!!!
Este foarte bun. Eu in loc de chimen, folosesc cimbru
si putin marar. Si cum nu am vas roman, il prepar in
vas Jena.
E bun
Superb
Bun. Otetul poate fi inlocuit cu moare (zeama) de varza, cum sa se faca "transferul de gust" fara lichid la ciolanul afumat?