Petitchef

Ceafa de porc cu linte

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se caleste carnea in putin ulei pana cand prinde culoare pe toate partile. Se scoate pe o farfurie si in grasimea ramasa se caleste ceapa, se adauga morcovii si apoi o cana cu apa fierbinte.
  • Dupa 2-3 minute se pune carnea la loc si se lasa la fiert aproximativ 20 minute cu capac, adaugand apa daca e necesar. Dupa ce carnea s-a patruns, se pun restul ingredientelor adica: lintea, rosiile si apoi condimentele. Se pune si usturoiul si se mai lasa pe foc 5 minute cat sa se imprieteneasca.
  • Se baga apoi vasul in cuptorul incins si se lasa la foc mic pana cand scade excesul de zeama si miroase in toata casa.Noi a* pus langa si o salata de sfecla rosie coapta, ca aici.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube


Comentarii:

19/04/2013

Acum e pe foc.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ceafa de porc la cuptor
Ceafa de porc la cuptor
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Ceafa de porc in sos de ardei
Ceafa de porc in sos de ardei
4 porții
35 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Ceafa de porc marinata la gratar
Ceafa de porc marinata la gratar
4 porții
4 h 20 m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Linte spaniola
Linte spaniola
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Mercimek Köftesi - Chiftelute vegetale din linte Mercimek Köftesi - Chiftelute vegetale din linte 6 motive sa consumam linte 6 motive sa consumam linte

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei