- Home
- Rețete
- Retete cu carnati
- Retete cu ciuperci
- Carnati cu ciuperci gratin
Carnati cu ciuperci gratin
Ingrediente
Numarul de porții: 2
100 g macaroane
10 g sare
5-6 buc carnati
20 g unt
1 cubulet supa de pui
20 g unt
2 linguri jumatate faina
400 ml lapte
nucsoara si sare.
Preparare
- Se taie carnatii felii,ceapa pestisori.Se calesc in 20 g unt .Adaugati ciupercile scurse bine si cele 2 linguri de vin alb.
- Sosul:
Intr-o tigaie se topeste 20 g de unt,adaugati faina si caliti ,turnati laptele,cubuletul de supa si amestecati continuu,astfel incat sa nu ramana cocoloase,pana devine un sos nu prea gros. - Nucsoara si sare dupa gust.
Turnati sosul peste carnati si legume.
Intr-un vas termorezistent turnati cantitatea de carnati,presarati cascavalul ras deasupa si dati la cuptor 180 °C-20 min.
Poze
Rețete inrudite
Rețete
Articole conexe