Petitchef

Carnati cu ciuperci gratin

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Pt sos:

Preparare

  • Se taie carnatii felii,ceapa pestisori.Se calesc in 20 g unt .Adaugati ciupercile scurse bine si cele 2 linguri de vin alb.
  • Sosul:
    Intr-o tigaie se topeste 20 g de unt,adaugati faina si caliti ,turnati laptele,cubuletul de supa si amestecati continuu,astfel incat sa nu ramana cocoloase,pana devine un sos nu prea gros.
  • Nucsoara si sare dupa gust.
    Turnati sosul peste carnati si legume.
    Intr-un vas termorezistent turnati cantitatea de carnati,presarati cascavalul ras deasupa si dati la cuptor 180 °C-20 min.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

Carnati cu ciuperci gratin, poza 1
Carnati cu ciuperci gratin, poza 2
Carnati cu ciuperci gratin, poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Carnati cu vin alb
Carnati cu vin alb
3 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Carnati cu mamaliga
Carnati cu mamaliga
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Carnati caramelizati
Carnati caramelizati
7 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Carnati cu spanac la cuptor
Carnati cu spanac la cuptor
6 porții
1 h 30 m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Carnati prajiti cu fasole uscata
Carnati prajiti cu fasole uscata
4 porții
45 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.