Petitchef

Wok away 3 - Pui cu urechi de lemn

Felul principal
3 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

3

Preparare

  • 1 piept de pui - taiati puiul in bucatele de 2cm, marinati-l in 2 linguri de sos de soia si 2 linguri de sos iute vreun sfert de ora, si prajiti-l in wok intr-o lingura de ulei, pana se patrunde, apoi scoateti-l pe o farfurie si lasati-l sa se odihneasca.
  • Separat, taiati o ceapa mica si un ardei gras cubulete, 1 dovlecel mic felii subtiri, si urechile de lemn rehidratate in prealabil, fasiute.
  • Mai puneti o lingura de ulei in wok, si trageti legumele la foc iute pentru 4-5 minute.
  • Apoi adaugati puiul, si un sos facut dintr-o lingura de amidon , 2 linguri de sos de soia, 2 linguri de sos dulce acrisor, si mai lasati 2-3 minute amestecand in continuu.
  • La sfarsit, ati face foarte bine sa adugati 2-3 picaturi de ulei de susan, care scoate foarte frumos in evidenta toate aromele.

Rețete inrudite

YouTube

Wrap cu pui



Poze

Wok away 3 - Pui cu urechi de lemn, poza 1
Wok away 3 - Pui cu urechi de lemn, poza 2
Wok away 3 - Pui cu urechi de lemn, poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Legume si creveti la wok
Legume si creveti la wok
3 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gyozas cu pui
Gyozas cu pui
15 porții
1 h 15 m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Pui baschez express la cookeo (multicooker)
Pui baschez express la cookeo (multicooker)
3 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

6 motive pentru care iubesc lingura de lemn 6 motive pentru care iubesc lingura de lemn Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete? Culorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si Salate Culorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si Salate

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.