Ingrediente: pentru sos: 200 g. dovlecel 30 g. stafide 1 ceapa mica 1 catel de usturoi 2 linguri de sos de rosii un pahar cu otet de mere un pahar cu apa o linguri...
Ingrediente: 2 pulpe de pui fara piele 1 piept dezosat si fara piele 3 - 4 cartofi o telina potrivita sau jumatate dintr-o telina mare 3 - 4 dovlecei micuti 3 -...
Ingrediente: ½ piept de pui Sos dulce de soia Sos de ciuperci Pasta rosie de curry Pasta verde de curry Orez arlechino 1 ceapa mare 1 pastarnac 1 morcov Cativa ar...
Ingrediente: 8 cotlete de miel, de circa 100 g fiecare curatate de grasime 500 g ceapa, curatat si taiata subtire 4 morcovi mari, curatati si taiati rondele 1 lin...
Ingrediente: un dovlecel 2 linduri carne tocata pui sau piept pui pe care il taiem marunt o lingura orez un morcov o ceapa mica un praf de sare o lingurita ulei s...
Ingrediente: o bucata coasta de porc proaspata 3 cartofi un dovlecel o rosie amestec mexican congelat cozile de la o ceapa verde 4-5 catei de usturoi 1 ardei 1 mo...
Ingrediente: 500 g mazare noua un morcov potrivit 2-3 fire ceapa verde 2 linguri bulion marar patrunjel condimente 2-3 bucati cu carnati de porc afumati...
Spre rusinea mea, trebuie sa recunosc ca pana acum 2 zile nu am facut niciodata prajitura cu morcov. Nu stiu de ce. Nu am nici un motiv, nici o scuza. Mai ales avand in vedere ca I absolutely love it! Dar gata! Rusinea mea a luat sfarsit acum 2 zile, cand
...atat de usor de facut, si-atat de sanatos :) ...fara alte ingrediente, doar fructe, morcovi...vitamine, exact ca-n cantecelul ala pentru copii :)) Bogdi s-a ocupat de suc...dupa cum vedeti, inca de la inceput :)))
Am desfacut de curiozitate cartofii de la Auchan si voiam sa fac ceva cu ei. Si m-am apucat de scotocit prin casa si mi-a iesit o chestie care i-a placut tare mult.
Eu mi-am golit camara de conserve de legume , sigur ca se poate face si din leg
... o mânc?ric? deosebit?, care se face destul de u?or, dar pentru care e nevoie de ceva timp ?i r?bdare... Îns? î?i merit? cu prisosin?? tot timpul pe care îl petrecem preg?tind-o, o s? v? convinge?i de acest lucru dac? o ve?i încerca! A?adar, avem ne
Aceast? re?et? a pornit de la faimoasa "halava" de morcovi, originar? din buc?t?ria indian?, dar a suferit ni?te shimb?ri personale. Acum câteva zile am mâncat halava de morcovi la Radha Cuisine , noul restaurant vegetarian-indian deschis în Timi?oara