Petitchef

Tocana lancashire

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se incinge cuptorul in prealabil la 180 grade se pun 4 cotlete intr-o caserola mare, rezistenta la foc, si se acopera cu jumatate din ceapa si jumatate din morcovi.
  • Se adauga jumatate din sare si putin piper se repeta operatia cu cotletele, cepele, morcovii ramasi, se adauga restul de sare, apoi se toarna bulionul de pui daca se folosesc, se adauga stridiile scoase din cochilii si puse in caserola impreuna cu sucul lor.
  • Cartofii se aranjeaza in straturi de felii suprapuse deaspura carnii sau a stridiilor, daca se folosesc se acopera si se coc in centrul cuptorului 2 ore se mareste temperatura cuptorului la 230 grade se scoate capacul de pe caserola si se continua coacerea inca 20 minute sau pana cand cartofii se rumenesc si sunt crocanti, apoi se serveste.
  • In aceasta mancare traditionala, cotletele de miel se coc incet in bulionul gustos de pui cu morcovi, ceapa si cartofi stridiile proaspete de mare reprezinta un supliment neobisnuit si savuros la aceasta mancare.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tocana de legume in felul meu gatit in wok
Tocana de legume in felul meu gatit in wok
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Tocana de miel - revista felicia
Tocana de miel - revista felicia
4 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Tocana de pipote si inimi
Tocana de pipote si inimi
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Parmentier de canard
Parmentier de canard
4 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Gyozas cu pui
Gyozas cu pui
15 porții
1 h 15 m
Ușor
4.5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.