Ingrediente: 2 capatani de conopida 1 varza alba mai mare taiata in felii mai groase 2 varze rosii mai mici taiate in 5-6 felii 1.5 kg gogonele 3 kg castraveti 4-...
Ingrediente: 10 l apa 300 g sare 700 g zahar 50 g piper boabe 50 g mustar boabe 5 bucati hrean 10 foi frunze dafin 10 aspirine 2.5 l otet de 9 grade ( sau dupa gu...
Ingrediente: 6 kg pepenasi verzi 2 buc.conopida 3 kg ardei capia rosu o telina jum kg morcov 2 legaturi frunze telina o legatura marar uscat 2 legaturi tarhon u...
Daca primavara se numara bobocii, toamna, gospodinele isi numara borcanele cu muraturi din camara. Asezate la linie, borcane cu gogonele, varza, castraveti, conopida, gogosari, muraturile fac deliciul iernilor si sunt o alternativa mai mult decat sanatoasa a...
Ingrediente: 6 kg rosii 4 kg ardei gras galbeni si rosii 2 kg morcov 2 radacini telina 500 gr pastarnac 5 leg de patrunjel 3 legaturi telina 3 legaturi leustean ...
Ingrediente: 7 kg. castraveti 150 g. sare grunjoasa 5 litri apa boabe de piper 9 catei de usturoi morcov taiat rondele 3 fire de hrean subtiri 3 bete de marar c...
Ingrediente: 2 kg morcovi 2 kg radacina telina 2 kg radacina patrunjel 2 kg ardei gras (poate sa fie 1 kg ardei gras si 1 kg gogosar ) 2 kg rosii 2 kg ceapa alba ...
Ingrediente: 4 kg de peste 4 kg ceapa curatata si taiata pestisori 1 kg morcov 1 l ulei 1 kg ardei capia sau gogosari copti 3-4 linguri bulion sau pasta de toma...
Ingrediente: 4 kg castraveti ½ kg zahar 1 l otet 1 l apa 2 linguri sare grunjoasa 2 morcovi 2 cepe 1 hrean mare 1 morcov Cativa catei de usturoi Boabe de mustat ...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 1 litru ulei 3 kg ceapa 2 kg ardei grasi 1 kg morcovi 7 kg rosii 1 kg fasole verde cruda 2 buc vinete mari 1 legatura mare frunze telina 1 legatura m...