Petitchef

Zarzavat pentru ciorbe

Altele
6 porții
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
6 kg rosii

4 kg ardei gras galbeni si rosii

2 kg morcov

2 radacini telina

500 gr pastarnac

5 leg de patrunjel

3 legaturi telina

3 legaturi leustean

10 lg sare grunjoasa neiodata

1 lg salicil sau conservant

Preparare

  • Legumele si verdeturile se spala bine .Ardeii curatati de seminte se toaca marunt.La fel procedam si cu rosiile.Morcovii curatati se rad prin razatoarea de mere iar telina si pastarnacul prin cea de lamaie.Verdeata se toaca marunt.
  • Toate legumele si verdeturile se amesteca intr-un vas mare ,peste ele se pune sarea neiodata si salicilul sau conservantul.
  • Se amesteca bine pana ce sarea se topeste dupa care se pun in borcane sterilizate.Se pun capacele si se aseaza in camara la loc racoros.

Poze

Zarzavat pentru ciorbe, poza 1
Zarzavat pentru ciorbe, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

02/09/2014

Am facut si eu . Mi-a iesit la fel . E foarte gustos!

(0) (0) Abuz
27/08/2013

Un zarzavat foarte aromat la ciorbe super bun

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Zarzavaturi la borcan pentru supe sau ciorbe
Zarzavaturi la borcan pentru supe sau ciorbe
15 porții
2 ore
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Zarzavat pentru ciorbe conservat
Zarzavat pentru ciorbe conservat
8 porții
4 ore
Ușor
5 / 5
Rețetă Harira, supa marocana
Harira, supa marocana
8 porții
1h40m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1h15m
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei