Petitchef

Castraveti murati

Altele
5 porții
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

5

Preparare

  • Se spala bine castravetii. Se taie la ambele capete.
    Se prepara saramura din apa, sare, piper, marar. Se umplu borcanele cu castraveti . Se pune hrean, usturoi si rondele de morcov, din loc in loc, iar in gura borcanului se pun frunzele de visin si betele de marar, plus boabele de piper care se pun uniform in fiecare borcan.
  • Deaspura se toarna saramura fierbinte. Se leaga borcanele si se lasa sub paturi.
    Si castravetii, la fel ca ardeii umpluti cu varza, pot fermenta .


Poze

Castraveti murati, poza 1
Castraveti murati, poza 2
Castraveti murati, poza 3

Întrebări:




Comentarii:

maria_c2014
maria_c2014, 05/01/2014

Super

(0) (0) Abuz
ady48
ady48, 27/08/2013

Sa traiasca femeile gospodine care pun muraturi pentru iarna,pentru ca sunt mai bune decat cele din magazine

(2) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Clapon cu castane
Clapon cu castane
12 porții
2 h 35 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Supa de tortellini
Supa de tortellini
3 porții
25 min
Foarte ușor
2.9 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.