Ingrediente: * 500 g ciocanele de pui * 1 ceapa * 3 catei de usturoi * foi de dafin,piper,cimbru * 500 ml suc de rosii * 1 pahar de vin alb (100 ml) *...
Ingrediente: Fetelor, o sa va impartasesc o reteta , care imi aduce aminte de copilarie. Tatal meu, d-zeu sa-l odihneasca, o gatea tare , tare bine, ostropel...
Ingrediente: 700 g carne de porc nu prea grasa 2 cepe mijlocii 2-3 catei de usturoi piper macinat si boabe sare ulei o lingura de bulion o foaie de dafin o...
Originar din Asia Centrala, usturoiul este una dintre cele mai vechi plante cultivate, cu o istorie de peste 5000 de ani. Egiptenii antici au fost primii care au cultivat aceasta planta, care a jucat si un rol important in cultura lor.
Ingrediente: o punga de inimi si pipote de pui (cam 700 g) doua cepe mijlocii multi catei de usturoi (vreo doua capatani) doua cutii de rosii descojite o...
Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...
Ingrediente: 1 piept de pui sau doua pulpe 50 g. unt 1 lingura faina 1 lingurita zeama de lamaie 1 ceapa 2-3 catei de usturoi 1 lingurita boia dulce 2, 3...
Ingrediente: 1 kg peste , 2 conserve cu rosii, 2 capatani usturoi, 100 ml apa, 100 ml vin alb, 1 lingurita cimbru, 50 ml ulei, 50 g faina, sare, piper.
Ingrediente: 0.50 kg-pulpe de pui cu os 1 lingura-ulei de floarea soarelui 1 legatura-ceapa verde 300 ml-bulion 250 ml-apa dupa gust-sare de bucatarie un...