Ingrediente: 1 pachet spaghete 30 g unt 1 ceapa mare maruntita 1 morvov mare ras 3 catei de usturoi taiati marunt 500 g carne de vita tocata 2 1 / 2 cesti vin...
Ingrediente: 2 cutii ravioli cu carne 1 ceapa Cimbru Condimente pentru paste Piper Pasta de tomate Usturoi Chefir sau iaurt Cascaval Branza Busuioc proaspat
Azi vorbim despre musaca. Nu va speriati nu ne-am apucat de scris romane, incercam pe scurt sa retraim gusturi, arome si texturi, toate asezate-n straturi, imbracate in smantana si cascaval. Daca va ploua-n gura, sariti peste orice explicatie si mergeti la retete.
Ingrediente: paste Farfalle 3 felii de muschi de porc 400 gr de sos de rosii de casa sare, piper, origan ulei de masline 1 ceapa esalota 1 catel de usturoi 100...
Ingrediente: 400g paste integrale 1 ceapa de apa 2 buc bete de telina 100g boabe de mazare 100g pastai de fasole verde 6 rosii cherry 6 frunze de busuioc 200g...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 400 g spaghetti 200 g sunca afumata sau kaiser 1 ceapa 2 catei de usturoi 2 linguri de ulei de masline busuioc 200 ml pasta de rosii cascaval sau...