Ingrediente: 200 gr carne de porc tocată 200 gr carne de vită tocată 6 ouă 1 cățel de usturoi 1 șalotă sare piper cimbru pătrunjel nucșoară 2 aluaturi de foietaj
Ingrediente: 2 foi de aluat brisée 250 gr ricotta 80 gr parmezan ras 2 oua 4 galbenusuri un albus o lingurita nucsoara sare piper o lingura ulei de masline 1...
Datorita aromei delicate insotita de un gust usor picant, ca urmare a amestecului de uleiuri esentiale care aduc a portocala, lamaie si camfor, nucsoara este un condiment rafinat, care se preteaza atat in preparatele sarate cat si dulci.
Ingrediente: 250 g paste care merg umplute, de tip scoici 500 g spanac, proaspat sau congelat 400 g crema de branza sau ricotta 60 g unt + 50 g faina 1/2 l...
Ingrediente: Pentru umplutura 500 g spanac 200 g feta 100 g cascaval 2 buc.usturoi Pentru sos bechamel 2 linguri unt 4 linguri faina 500 ml lapte putin cascaval...
Ingrediente: 250 g paste mici 250 g smantana 3 lingurite sos pesto 2 lingurite mustar sarat dijon 2 linguri ulei de masline pentru sos si una pentru ornat 100...
Friptura de miel este unul dintre cele mai populare simboluri de Paste si se regaseste pe masa majoritatii crestinilor, desi nu toti suntem innebuniti dupa aceasta carne.
Ingrediente: catel de usturoi busuioc conserva de rosii, o lingurita de zahar, una de otet balsamic, sare si piper. 2 catei de usturoi 300 g spanac nucsoara,...
Ingrediente: Sos Ragu: 800 g carne tocata, amestec de vita si porc 1 ceapa 1 morcov dat pe razatoare 3catei de usturoi, feliute 1200 g de suc de rosii, sau...
Ingrediente: 400 g rigatoni 300 g spanac congelat si dezghetat 2 cani urda 2 felii de paine alba fara coaja jumatate de cana de lapte o cutie de rosii in...
Ingrediente: Pentru umplutura : 350 g ricotta sau urda dulce 400 g pure de spanac proaspat bine scurs deapa,sau pure de spanac congelat 1 ou putin ulei un catel...
Ingrediente: foi lasagna 500 g carne de vita tocata 300 g ciuperci 2 cepe 1 ardei rosu fulgi de ardei iute sau un ardei iute proaspat 2 conserve de rosii...
Ingrediente: 2 cani supa pui, 2 linguri ulei masline, 400 g carnat italian feliat, 2 catei usturoi, ½ lingurita nucsoara macinata, 350 g rapini, 350 g paste...