Ingrediente: 3 oua 13 linguri de zahar 13 linguri de lapte 13 linguri de ulei 18 linguri de faina 1 plic praf de copt Umplutura: 1 kg mere zahar dupa gust 3-4...
Ingrediente: Pentru merele caramelizate: 150 g zahar 50g unt 8-10 mere curatate de coaja si samburi si taiate felii scortisoara, cuisoare, ghimbir, nucsoara,...
Ingrediente: Blat de mere: 150g zahar/fructoza 400 ml apa 100 ml ulei 50-100g nuci macinate 4 mere rase 1 plic praf de copt faina cat cuprinde Crema de lapte: 1...
Ingrediente: Blat: 9 oua 9 lg zahar 7 lg faina 2 lg cacao o esenta rom Stratul 1: 300 g zahar 5 mere 5 pere 1/2 gelatina esenta rom Crema : 400 ml frisca 3 lg...
Ingrediente: Compozitie de pere: 700 g. pere 250 ml. suc de pere 1 lingura suc de lamaie 100 g. zahar 20 ml. lichior de pere cuisoare 5 foi gelatina scortisoara...
Ingrediente: 2 oua 75 g faina ( 3 linguri mari) 75 g zahar ( 3 linguri mari) 1 lingurita praf de copt 1 plic zahar vanilinat un varf de cutit de sare pentru...
Ingrediente: Pentru rulada: 4 oua 3 linguri apa rece 80 g. zahar 70 g. faina 50 g. migdale macinate cateva picaturi esenta portocale 50 g. coaja de portocala...
Ingrediente: Blat de mere: 150 g zahar/fructoza 400 ml apa 100 ml ulei 50-100 g nuci macinate 4 mere rase 1 plic praf de copt faina cat cuprinde 1 l lapte de...
Ingrediente: pentru blat: 7 linguri de faina 1 plic praf de copt 1 praf de sare 150 g unt nesarat la temperatura camerei 5 linguri zahar pudra 250 ml lapte 2...
Ingrediente: 400 g faina 100 g untura (sau 200 g margarina) 100 g zahar praf 2 galbenusuri 1 plic zahar vanilat 1 vf de cutit sare 1 plic praf de copt smantana...
Ingrediente: Pentru crema: 200 g zahar pentru caramel 1 lingura apa 6 oua 800 ml lapte 200 g zahar 4 plicuri de vanilie 1/2 fiola vanilie un praf de sare 5 mere...
Ingrediente: 10 oua zahar vanilat 1 fiola esenta de rom 6 linguri de faina zahar: 6 linguri de zahar farin pentru aluat 50 g zahar farin pentru bezea 2 linguri...
Ingrediente: 1 kg de mere ionathan o lingura de fructe din dulceata 100 g de unt sau margarina 4 oua, un pachetel cu zahar vanilat o lingura rasa cu faina 250...
Îi pun numele a?a, fiindc? l-am gustat prima oar? la Erika (o cuno?tin??) ?i i-am cerut instant re?eta. Care e urm?toarea: Umplutura : * 750 ml Vin alb (demisec sau dulce) sau suc de mere sau un amestec (pe care îl recomand) * 1 plic zah?r van
Primisem un telefon într-o duminic? rece de iarn? în care mi se anun?au musafiri ?la o cafea?. În Germania când invi?i pe cineva la o cafea acas? la tine, serve?ti ?i o pr?jitur?. Eu nu aveam nici o pr?jitur? în cas? ?i nici nu ?tiam ce a? putea încropi r