Ingrediente: 500 gr. de creveti decorticati, spalati si stersi 2 linguri de ulei de masline 6 catei mici de usturoi curatati si spalati zeama stoarsa de la o jumat...
Ingrediente: 160 g tagliatelle proaspete 250 g creveti cruzi, decorticati 1 lingura de ulei de masline extra virgin 2 catei de usturoi, tocati marunt 1/4 lingurit...
Salbatici sau dezvoltati in crescatorii special amenajate din Japonia, crevetii sunt apreciati pentru carnea lor gustoasa. Crevetii de dimensiuni mai mari provin de obicei din ape mai calde, in timp ce speciile mai mici de creveti care se gasesc in apele mai reci...
Ingrediente: 250 g creveti cruzi, decorticati si curatati un praf de sare 3 linguri de ulei de alune 2 catei de usturoi, tocati marunt 1 lingurita de ghimbir, toc...
Ingrediente: 1 pahar (180ml) orez thailandez 1 lingura de ulei de masline 2 rosii 1/4 ceapa 1 catel de usturoi 1 pahar si jumatate de apa un praf de cumin sare pi...
Ingrediente: 200 g de creveti proaspeti 150 g (1 pachetel) de surimi taiati cubulete ½ pachet de paste de orez care se pun pentru 15 minute in apa fiarta 3 lingu...
Ingrediente: 1 catel usturoi 1 legatura ceapa verde 2 linguri de rosii in bucati 2 linguri unt 400 g paste sare 400 g file de somon sucul de la jumatate de lamaie...
Acest sos catalan clasic, realizat cu ardei, migdale, rosii si usturoi prajit, provine din Spania si este plin de savoare. Cu o aroma pamanteasca, de fum, si usor dulce, cu doar o tenta de iuteala, sosul Romesco este condimentul perfect.